1. 1.
    +2
    15 gün kadar önce biri 30 yaşında ve diğeri onun abisi olan 48 yaşındaki (oha!) iki kuzenimin bu saçma sitenin vakit öldürenlerinden olduğunu öğrenmemle şoklardan şok beğendim.

    "rezil bir yer orası olm" deyince de "öyle deme abi, orası ekşici binlerin züt kalkıklıklarının giremediği yegane yer, inci sözlük bir isyan, inci sözlük bir anarş... " deyip gazı almışken, "hadi len liseli" dememle susması bir oldu tabii.

    liseli denmesine gıcık oluyorlar sanırım. onlar sivilceli ezikler hadi de benim 48 yaşındaki abimin ne işi var lan o loser mekanında. rezalete bakın dıbına koyim. 48 yaşındaki kuzenim, binlerce baskı yapan kitapların kapaklarında adı yazan bir çervirmen olunca insan daha bir şok oluyor. yazık valla. yeraltı kültürü olsa hiç gam yemem de pavyon kültürüyle apaçi edebiyatının karşımı bir bataklığa saplanan entelektüeller olması düşündürücü.

    nazgul efendisi

    senin ananı, bacını, karını gibiyim onlarda yoksa en yakınındaki amlının dıbına koyyım.. huur cocuu.. loser mekanda giberim karını bin..

    kendini ne gibim sanıyorsun.. bende orda burda yazıyorum popüler olmamızı kaldıramıyosun dimi dıbına kodumun asosyal gerizekalısı..

    tamam sakinim..
    ···
   tümünü göster