1. 201.
    0
    Komünist önder ibrahim Kaypakkaya yoldaş ölümsüzdür!

    Bugün yoldaş ibrahim Kaypakkaya’nın katledilişinin 38. yıl dönümü. ibrahim Kaypakkaya dün olduğu gibi bugün de sistem için en tehlikeli isim.

    Onu egemenler için tehlikeli hale getiren coğrafyamız sorunlarına getirdiği çözüm önerileri, fikirleridir.

    Bugün dahi yoldaş Kaypakkaya’nın egemenler için tehlike olarak görülmesi bizim için onurdur. Gururluyuz!

    Bugün devrimci önderleri meta haline getirmeye çalışan egemenler, ibrahim Kaypakkaya söz konusu olduğunda bu çirkin tezgâhlarını kuramıyorlar.

    ibrahim Kaypakkaya yoldaşın işçilerin, köylülerin, ezilenlerin gönlünde yer etmesini sağlayan şey ihtilalci görüşleridir. ibrahim yoldaş bedenen aramızdan ayrılmış olabilir ancak onun görüşleri bu topraklar üzerinde asla yok olmayacaktır.

    Komünist önderin bozkırları, fabrikaları, amfileri, varoşları aydınlatan ateşi asla sönmeyecektir. Fikirleri her zaman yolumuza ışık tutacak.

    Ölümsüzlüğünün 38. yılında mücadelenin zor olduğu, örgütsüzlüğün, yozlaşmanın yaygın olduğu yerelimizde, önder yoldaşı kitlesel anamasak da, ibrahim yoldaşın fikirlerini kitlelere yeterince iletmekte şu an için yetersiz olsak da yurdumuzun birçok yerinde ibrahim’in fikirlerinin tartışılması, sahiplenilmesi ve kitlesel anmalar yapılması ibrahim yoldaşın ardıllarını gururlandırmaktadır.

    Her geçen günde onun bıraktığı mirası daha yükseklere taşımak, fikirlerini kitlelere ulaştırma inancı ile önder yoldaşı ve onun ihtilalci fikirlerini selamlıyoruz.

    Komünist toplum, bu topraklarda başında kasketi ile mütevazı bir komünist önderin varlığını asla unutmayacaktır.

    Yaktığın ateş ülkenin dört bir yanında daha da büyüyerek yanmaya devam ediyor.

    Kavgan, kavgamızdır!
    ···
   tümünü göster