1. 1.
    +4
    edit: 3. günün içerisindeyim , sigaraya her geçen dakika daha da soğuyorum , bu sefer bitti bu iş

    arkadaşlar yarım saat kadar önce sigarayı bırakmış bulunuyorum , ' sabah geri başlarsın ' diyeceksiniz aslında evet önceki bırakışlarımda öyle olmuştu fakat bu sefer irade gücüyle değil bambaşka bir teknikle bıraktım sigarayı ve sigara içmediğim her an mutluluk veriyor, bir daha asla sigara içmeyi düşünmüyorum.

    öncelikle linki vereyim : http://www.izlesene.com/v...ollari-allen-carr/3316313
    alternatif link : http://video.google.com/v...ocid=-7032825356513183711 #

    video 1 saatlik bir video özet geç diyenler gibtirolup gidebilir veya kalıp hayatlarını çok iyi yönde değiştirebilir , aslında önceden millet bu seans için 3-4 aylık sigara masrafı kadar para veriyormuş ama ben size bedava veriyorum binozlar kıymetimi bilin.

    siz videoyu izlerken bende birkaç kilit nokta hakkında bilgi vereceğim bu başlıktan , izledikten sonra dönün buraya.

    bu arada çok önemli not : videoyu boş bir zamanınızda izleyin hiçbirşey dikkatinizi dağıtmasın bunun yanında videoyu izlerken sigara içmenizde sakınca yoktur. istediğiniz kadar için , video bittiğinde kendiniz istemeyeceksiniz zaten.

    ilk yapmanız gereken , sigaranın gerçekten aslında rahatlama veya konsantrasyon sağlamadığı , aksine hiç içmediğimiz zamanlardaki seviyemize asla çıkamamamızı sağladığını anlamamız gerekiyor. yani hiçbir konuda asla ve asla sigaradan medet ummayın faydası olmayacak .
    temel düşünceniz şu olsun : ulan elim sigaraya gidiyor ama içsem de bi gibe yaramayacak ki ?! içersem bi tane daha içecem , ardından bi tane daha ve sonu yok bunun.

    ikinci olarak yanınızda sigara taşımayın evinizde de barındırmayın , çünkü ister istemez eliniz pakete gidecek ve bu ilk zamanlar için çok büyük bir risk , tekrar sigara tuzağına düşmeyin.

    an itibariyle sigarayı bırakan panpalarım :

    ccc 31 yapar ccc
    nooneas
    gibegibebihaloldum
    cikartmadan3
    incgibiadam
    aq sonunda geldim
    dedegiberr
    ···
   tümünü göster