1. 1.
    +5
    önce kendini beğeneceğin bir şekle sok.

    özgüven problemi olan bi arkadaşım vardı. bunlar onda işe yaradı bak, tek tek anlatıom sana, hadi kıyak.

    özgüven problemi, kızlarla konuşamama problemi olan adamlar genelde bunu da kabul etmezler, senin bunu kabul etmen bile artıdır, emin ol.

    1 - kendini beğeneceğin bir şekle sok. yani, "bir kız olsam domalır verirdim" diyeceğin şekle gir cidden. saç, giyim, traş, hepsini kontrol et, beğenmediğini değiştir.

    2 - bu yeni imajı, tarzına güvendiğin bir kıza göster, büyük ihtimalle o da biraz daha değiştirecektir.

    3 - dik yürümek, konuşurken karşındakinin gözüne bakmak vs. özgüvenden gelir derler. aynı şekilde tersi de işe yarar. yani, sürekli dik yürürsen, karşındakinin gözlerine baka baka konuşursan öz güvenin de artar. bunu şöyle düşün, cebinde it gibi para varsa, daha bi adam gibi yürürsün di mi? aslında sen aynı adamsın. yürürken, gezerken, konuşurken farz et ki bill gates senin yanında bi gib değil. önce buna alış, bu öz güvene, sonra da kendi kendine fark edeceksin, paranın ve malların bi gib olmadığını anla. bunlar adamı adam yapmaz, sen zaten adamsan adamsındır. ama özgüvenini arttırır başlarda. bu yüzden kullan bu taktiği.

    4 - parfüm kullan. kızların sevdiği bir parfüm kullan. kızlar erkeklerde kıyafete pek iltifat etmeseler de parfüme iltifat ederler. yeterince kızdan kokunla ilgili iltifat aldıkça kızlar tarafından beğenildiğini anlarsın.

    5 - karşındaki de bir insan. patron da olsa, fabrikatör kızı da olsa o da seninle aynı hayatı yaşadı. o da pc oynadı, o da sevgilisi terk edince ağladı, o da arada sarhoş olup kustu, bunu asla unutma. karşındaki kraliçe elizabeth de olsa bir ortak payeniz var. kendini kıyaslayabileceğin çok fazla üst düzey adam var ve aslında çoğu senden daha gibko adamlar.

    6 - evden çık biraz a.q.!!! özgüveni olmayan ne kadar adam tanıdıysam şu hayatımda hepsi ev kuşu. gezin lan biraz! git biraz mekanlarda takıl. bu mekanlarda garsonlarla ismen muhabbete başla. oraya dostlarınla ya da kızlarla gittiğin zaman mekanın bilinen siması ol. duruşun değişir.

    7 - bunlar ve benzeri şeyleri yaptıkça, zaman içerisinde göreceksin, hiçbir şey bir gib değil. öz güven adamın içinden gelir derler ya, aynen o. sen, kendini ve herkesi eşit gördüğün anda, karşındakini istediğin gibi muhatap alabileceğini anladığın anda hiçbir şeyin manası kalmayacak. istediğin kızla konuşabileceksin - ret yesen de - istediğin adamın elini sıkabileceksin - işi alamasan da - . ve dönüp baktığında şunu diyebileceksin; "hey, ben denedim. onun kaybı."
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster