1. 1.
    +66 -9
    01051776 .. 01 05 1776. sol daki yazıyı bitişik yazınca en solda ki masonluğun sembolü olan novus ordo seclorum(yeni seküler düzen) piramidi çıkıyor. aynı zamanda başlık açma kısmına 01 05 1776 yı yine bitişik yazınca. bu başlığa giriş yetkiniz yok yazısı çıkıyor.

    hayırdır olum? derdiniz ne sizin.tarikat filan mısınız sizde.burda ki gençleri kendi idealleriniz etrafında konumlandırma çabalarında mısınız.şekliniz kime?

    o başlığa yetkisi olan kimler var.o başlığa girince nasıl muhabbetler dönüyor peki? modlar mı alınıyor sadece oraya.ayrıca bu sözlükte moderatör alımının filan nasıl yapıldığıda şaibeli.kafanıza göre mod yapıyosunuz.belki de kafanıza göre değildir ha ? *

    senin peşindeyim olm ananı gibicem açıklama yapıcaksın millete.herkes piramit yapıp duruyor.çoluk çocuk zaten yüzde 85 i anldıbını bilmiyor.ilk defa sözlükte jpg gördüğünden hoşuna gittiği için yapıyor.ama ben ve benim gibi bazı şeylerin farkında olan insanlar.senin nasıl bir propaganda yaptığının farkındayız.ama soru şu.sen kime hizmet ediyosun.arkanda kim var? giberler olum hepinizi giberler..anlat şu meselenin aslını.soru işareti bırakma kafalarda.

    edit: 05 06 2011. bu tarihi unutmayın unutturmayın.heryerde göz görmeye başlayınca sormayın nerden geliyo diye.ne zaman başladı diye.bugündür başlangıç tarihi.

    (bkz: illüminatiallah)

    illüminati hakkında sorularınız varsa blogtv deyim
    http://www.blogtv.com/people/silindi

    - yayın saatleri. 4-5 gibi başlıyor.geceye kadar sürüyor -
    ···
   tümünü göster