1. 1.
    +7 -6
    GENEL AÇIKLAMALAR***
    EDiT1: BAŞLIKTAKi AMACIM KAZANDIRAN ANALiZLERi SiZLERLE PAYLAŞMAK VE KAZANMINA YARDIMCI OLMAK,

    EDiT2: KUPONLAR SADECE BU BAŞLIKTAN YAYINLANACAKTIR, VE BAŞLIK SÜREKLi GÜNCEL TUTULACAKTIR,

    EDiT3: HERKESiN FiKRiNE SAYGIM VAR, AMA BAŞLIĞI SABOTE ETMEK iÇiN, TUTMAZ, gibSEN TUTMAZ, ANAMI gibSiNLER TUTMAZ, DiYEN ARKADAŞLAR BELLi SAYGI ÇERCEVESiNDE YORUMLARINI DiLE GETiREBiLiRLER, GEÇEN gibERTME KUPONUMADA MiLLET SÜPRiZ, TUTMAZ, GELMEZ DiYORLARDI, GELDi...

    ÖNEMLi NOTLAR***
    EDiT1: LiSELi TROLLER, BABASINDAN 2 TL GÜNLÜK HARÇLIK ALAN PiÇLER, BU KUPON TUTMiCAK OYNAMYIN..

    EDiT2: KiMSEYi ZORLA OYNATMIYORUM, NASIL SiGARANIN ÜZERiNDE ÖLDÜRÜR YAZDIĞI HALDE iÇiYORSANIZ, BENDE UYARIYORUM KAYBEDEBiLiRSiNiZ, DiKKATi OLUN, VARINIZI YOĞUNUZU BASMAYIN ÇOCUK DEĞiLSiNiZ.

    EDiT3: TUTMA GARANTiSi YOK, %100 TUTSA BURDA BENiM NE iŞiM VAR AMK, iDDAA KUMARDIR, BiLiNÇLi OYNAYIN, SONRA ZORA DÜŞMEYiN, BENiDE ZAN ALTINDA BIRAKMAYIN.

    iDDAA'DAN KAZANMA TiYOLARI,
    BEYLER iDDAA'DAN PARA KAZANMAK iSTiYORSANIZ, VARINIZI YOĞUNUZU BASMAYIN, BEN SiZE 1 E 50 VEREN CiSNTEN SiMiTCi KUPONU YAPMIYORUM, MAKSiMUM 10 LiRA BASIN. 50 LiRA ALIN BiRDAHAKi KUPONA 20 BASAR 90 ALIRSINIZ BU iŞ BÖYLE BiLiNÇLi OYNAYIN..

    ////////// duyuru! //////////

    beyler tahmin ettiğiniz gibi ben günde bir kaç kupon yapıyorum, hepsine oynuyorum en mantıklı az riskli olanıda burda paylaşıyorum. ama ne varkı size vermediğim kuponlar tutuyor amk, verdiklerim yatıyor. daha fazla mahcup olmak istemiyorum, siz değerli panpalarımın 1 tlsini bile daha fazla hiç etmesini istemiyorum. üzülüyorum, sıkılıyorum, söylenmez ama beni sürekli takip eden arkadaşanların bir kısmına kaybettikleri kupon parasını telafı etmek adına iddaa hesaplarına para bile yolladım. ama yınede içim rahat olmuyor. o yüzden artık iddaa kuponu vermicem.

    benı takıp eden ve gercekten seven ilgi gösteren panpalarıma teşşekkür ederim. bir hatam olmuşsa affola..

    saygılar...
    rammrock
    ···
   tümünü göster