1. 1.
    +11 -5
    beyler ciddi bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.bu kızın başına ne gelmiş olabilir sizce lütfen fikirlerinizi söyleyin çünkü çok zor durumdayım. lütfen dalga geçmeyin çünkü durum ciddi.

    olaylara en başından yani cuma günü öğleden sonra son finallerimizden çıktığımızdan itibaren başlıyorum. kız arkadaşımla 6 aydır aynı evde yaşıyoruz onu çok seviyorum güzel gülüşlüm nur yüzlüm o benim. cuma öğleden sonra ikimizinde saat 16:30 da finalleri bitti ve adını söyleyemeyeceğim bir üniversitenin merkez kampüsünde buluştuk.ben inşaat mühendisliğinde kız arkadaşım hemşirelik te okuyor bu arada. neyse ben dedim sevgilime gel sana çay ısmarliiim kız dedi ay aman çok sıkıcısın benim canım alkol istiyo. bende mübarek cuma günü daha abdestim var alkol içmem dedim. zaten normalde de içmem.

    bi kere kahvenin yanında muz likörü içip kustuydum misafirin koltuğuna. neyse ben bi ara ziraate para çekmeye gittim cebimde 35 kuruş kalmıştı baktım sevgilim bin diye bildiğim arabası olan, tiki iibf den olduklarını bildiğim ama burslu olmayan paralı okuyan elemanların masasına oturmuş. kız eliyle bana gelme gelme gibi bi işaret yaptı ben anlamadım ilkin. kont yok ariyim mesaj attım nur yüzlüm ben eve geçicem sen ne zaman geliceksin dedim. bana karışma işine bak diye bi cevap geldi. bende çay teklifimi beğenmedi veya sınavı kötü geçti diye düşündüm.bu arada giderken son bir kez daha kız arkıma bakiyim dedim o bin dediğim elemanlar hemşirelerin giydiği beyaz ince içini gösteren pantalonlardan giyen aşkımın kalçasını sıkıyo gibi geldi ama anlam veremedim. ağrısı var heralde aşkımın dedim.

    sonra kızı onların yanında bıraktım çünkü ben aşkıma güvenirim öyle erkeklerle işi olmaz benimle bile 6 aydır aynı evde daha odasına giremedim hava karardıktan sonra. çok namuslu kız valla.eve geldim. kabak dolması ve çalı fasulyesinden zeytinyağlı yaptım sağlıklı. kız arkıma mesaj attım. buse hadi gel yemeğimiz hazır saat 9 oldu dedim. cevap gelmedi.bi daha attım yine cevap yok. sonra hışımlandım.alt bakkal abiye ineyim de ordan konturlu telle arayım dedim. bakkal 400 m uzakta. ayakkabı giymek zor geldi. tuvaletten plastik terlik aldım. birinin bandı üstüne çiş gele gele erimiş yarım yolda koptu işte çöpten lastik gibi bişile bağladım öle vardım. ordan direk aradım açtı bu sefer ama bi erkek sesi geldi. dedim ben buseyi aramıştım dedi biz şu an arabadayız buse arkada bi arkadaşımın kasık ağrısıyla ilgileniyo. hımmm dedim hemşire ya aşkım ne iyi dedim şifa dağıtıyo.bu arada arkadan sanki sevgilimin sesini duydum offf kutayberk bütün sırtıma gelmişsin yapış yapış diyodu.bi erkek sesi de size gidelim üstünü değişirsin bişi olmaz diyodu.ben hiç bişi anlamadım tabii yine.

    sonra kız arkımın telinden mesaj geldi. birazdan eve gelicem. odana gir sakın çıkma diye.ben de peki aşkım ben uyucam zaten yatsıyı kılıp odamda samanyolunu izlicem tek türkiye yeni bölümmmmm yazdım. girdim odama. uzandım sedirime.o ara zil çaldı meğer kız arkımın anahtarı yokmuş. çaldı kapıyı. yanında o iibf den paralı okuyan 2 zibidi de vardı. çocukların ağızları alkol kokuyodu. sevgilimin saçlarında beyaz beyaz akıntılar vardı.ben kapıyı açınca sevgilim git git git odana dedi.ben ağzım açık bunlara bakarken çocuklardan biri beni tartaklayarak tuvalete soktu anahtarı da alıp üstümden kitledi çocuklar sanırım body yapıyolar acaip güçlüler.ben öle tuvalette kaldım. terlikleride çöpe attıydım. ayaklarım soğuk çiş oldu hep. bide sevgilimin saç kılları. sonra içerden tak tuk bi sesler gelmeye başladı sevgilimin daha arabada yaptık sizde devam edelim bu sünepenin yanında olmaz dediğini duydum ama sonra bi daha sesi gelmedi 3ü bi 15 dakka sonra çıktı odadan seslerden anlıyodum. çocuklar sırayla çıktılar sigara yaktılar .ben buğulu camdan anlıyodum çünkü.

    sonra çıkarken beni içeri kitleyen eleman kapının altından anahtarı attı ama anahtar tam tuvalet deliğine giriverdi.hay dedim elimi nası sokiim şimdi oraya. alaturka tuvalet çünkü ben öbür türlüsüne yapamam. müteahhit eğimi iyi verememiş yalnız hep çişli oluyo yerler. sonra sevgilimin ben böle gelicem direk arabaya binicez demi arabanın klimasını açarsınız hemen dediini duydum ve çıktılar üçü.

    h.sonu geçti işte. sevgilim hiç aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyo. bugün öğlen 4 gibi mesaj atmış aşkım h.sonum yoğun geçti ben direk memlekete geçiyorum benim bavullarımı, kitaplarımı kargoya verir misin diye. bende tamam dedim.ama açmıyosun hiç seni çok seviyorum dedim. üfffffffff diye bi cevap attı.ben işte yaptım bavullarını iç çamaşırlarını katlarken kafamı çevirdim yalnız. ayıp diye. işte olaylar böyle beyler. sizce sevgilim benimle niye görüşmek istemiyo son 2 3 gündür. lütfen yardım eder misiniz rica ediyorum sizler.iyi sabahlar.
    ···
   tümünü göster