1. 26.
    +1
    türkiye'de demokrasi ve düşünce yoksunu insanlar kanunların dışarsında kendilerini yetkili şahıs gördükleri sürece 3. dünya ülkesi olmaya devam edeceğiz, bunun kaçarı yok...

    altta verdiğimiz duyuru hacker gruplarından birine ait. okuyunuz;

    ---

    türkiyeye siber saldiri ilan eden anonymous çakalları * server da arıza yalanını soyluyorlarmıs )sayin çakallar ozaman sitenizi tekrar hacklenmesin kapanmasin diye bedava freee hostta niye açip açiklama yapiyorsunuz * bunlarimi türkiyeyii tehdit edecekler. sira sansur yalanini ortaya atip aldiklari siyasi talimatla anonymous yalvaran kendi ülkelerine ihaneteden inci sozlukde.

    ---

    biz böyleyiz-şöyleyiz diye savunmak bu zamana kadar bizim imajımız olmadı. insanlar inci sözlük'ü nasıl tanımalamak istiyorlarsa öyle tanımlayabilirler...

    fakat eğer ki, bu şekilde göz göre göre tehdit edip bizi ddos ile kapatmaya çalışırlarsa açık konuşuyoruz, bu zamana kadar yapmadığımız bir şeyi yapar ve gerçekten türkiye'nin en büyük ddos ekibini yaratırız buradaki 130bin yazar ile birlikte.

    bunu bu zamana kadar yapmadık, çünkü kapatma işleminin düşünceleri sansürlemekten başka bir taka yaramadığını biliyoruz. ama bizi bununla tehdit eden varsa yarın kendi ellerimizle canavar yarattık adlı parçayı dinlemek zorunda kalırlar.

    sevgilerle.. alemleri dize getiren inci sözlük ziyaret hacker lamer gibertme tokuşturtma timi

    imza : P
    ···
   tümünü göster