1. 1.
    +4 -2
    pazarlama işi değil ve herhangi bir şey satmayacaksınız. müsait olduğunuz bir saatte çıkıp ulusal bir GSM operatörünün temsilcisi olarak esnafları gezecek, sohbet havasında çayınızı yudumlayarak bu firmanın bir kampanyası hakkında esnafı bilgilendireceksiniz. gerçekten keyifli geçiyor binler firma sizi adam yerine koyuyor saygı gösteriyor reddetseler bile bi şeyler yedirip içirmeden bırakmıorlar. neyse detayı özelden vereceğim.

    alacağınız para konusuna gelince, girdiğiniz her esnaf başı para alıyosunuz ne kadar firma o kadar para. özellikle cep telefoncularda fire vermezsiniz iddia ediyorum! ortalık bin gibi cep telefoncu kaynıyor sadece onları alsanız yeter.
    kampanya bilgilerini girdiğiniz anda 3 iş günü içerisinde kazandığınız para hesabınıza aktarılacaktır.

    bu işte günde 250 tl yazdım ama bu rakamı aşan temsilcilerimiz de mevcuttur. geçen hafta bir bayan temsilcimiz 350 tl yaptı. tamamen sizin çabanıza ve girişimciliğinize bağlı olarak miktar değişecektir. en ölüsü yarım günde 50 tl yaparsınız bunun da garantisini veriyorum. tabii temsilci olan kişinin default olarak giyim, konuşma, kişilik ve zeka olarak iyi bir seviyede olduğunu kabul ediyorum.

    bu iş türkiye genelidir beyler tüm il ve ilçelerde yapabilirsiniz kimseyi kandırmıyorum burada. inci sözlükte işsiz kimse kalmasın. para dağıtıyorum diyen yalancı huur çocuklarına "risk budur" olmayın istiyorum. neyse çok konuştum daha özelden de bi sürü yazıcam amk.
    evet işi isteyenler lütfen bana ulaşsınlar. parasını alanları da burada editleyeceğim. şimdiden hepinize kolay gelsin binler.

    zorunlu edit: beyler ekip kurmak neden önemli diyenler için açıklama yapıyorum.
    ekip kurmak zorunda değilsiniz başta kendi başınıza da işi alıp başlayabilirsiniz. ama sizin bölgede kendi ekibini oluşturup gelen olursa onun ekibinde yer almak zorunda kalacaksınız. bu durumda ben direk o bölgedeki ekip şefiyle irtibatta olacağım mesela ödemeyi de ekip şefinize yapacağım. aynı şey zayıf ekip için de geçerli daha güçlü olan ekibe katılmak zorundalar. çünkü bu bir ekip işidir herkes kendi kafasına göre yaptı mı mesela aynı firmaya art arda üç beş temsilci girdi mi adam noluyoz diyecek. sonra eğitim seminerleri şart bu işi yapanlar arada toplanıp bilgi alışverişi vs yapacaklar bölgelere ayrılacaklar. ekip şefi siz olacaksınız ben sizi bilgilendireceğim siz de ekibinizdekileri toplayıp eğitim çalışmaları vs yapacaksınız veya sizin bölgede zaten var olan ekibe katılacaksınız..

    edit: işi yapabileceğine inandığım kişiler p.tesi işi alabilirler..

    edit: bulunduğunuz il veya ilçede kendi ekibinizi kurup ekip şefi olduğunuzda alacağınız miktar %50 oranında artıyor. ayrıca işe yalnız başlayıp ekibinizi sonradan da kurabilir veya o çevredeki mevcut ekibe katılabilirsiniz.

    edit: hızlı çalışan ekip kuran ve ekibindekileri iyi idare eden bu işte kendini kanıtlayan temsilcilerimize ödemeler günlük yapılacaktır.
    ···
   tümünü göster