1. 1.
    +1
    bin görüşlü panpalarım..

    • _bakın sizin oynadıgınız kuponu yatırdıgınızda sisteme yükleniyor bu rakamlar ve bunlar ana bir makinada gösteriliyor. yani o makinanın başında kım varsa hangi numaraların oynandıgını görebiliyor.*_ ve isterse hiç oynanmamıs 6 tane rakam çıkartabilir. ki zaten de öyle yapıyor.

    • _çekilişteki topların agırlıgının her birinin 2 gr oldugunu varsayalım. adam kendı kafasına göre sectiği rakamları civa gibi bir agırlık ile 4 gr yaparsa o rakamlar gelir kesinlikle.

    *_bunun dışında çok önemli bir nokta var. geçtiğimiz aylarda sayısal loto çekilişi yapılırken 3. topun çekilişi için makina dönmeye başladı ve top daha düşmeden önce ekranın altında 3. top için 15 rakamı yazdı. bir an da silindi o rakam ve sonrasında makineden düşen topun rakamı 15 di. bununla ilgili de m.p idaresinden hiç bir açıklama yapılmadı.

    • _sayısal loto çekilişi yapılırken ekrana dikkatli bakarsanız. top düşerken hep aynı yakın kameradan gösteriliyor. yani dönen makinanın uzaktan düşen rakama zoom yaptıgını hiç gören olmadıgına eminim:d yakın cekım yapılmasının sebebi düşen topun rakdıbının görülmesi ile aslında cok güzel bir kamofile var. düşen top sanki elle bırakılmış gibi. dikkat ederseniz zaten anlayacaksınız.

    • _ bir de basın bu kadar iddaya ragmen neden bu konu ile ilgili araştırma yapmıyor. en ufak olayları inceleyen basınımız böyle büyük bir iddayı neden incelemiyor. neden konuyu temıze çıkartmıyor!!

    • _bu kadar büyük kazançların oldugu 15 yıldan daha uzun süredir oynanan bu oyun hep aynı sistem ile hep yerınde sekiyor. bu oyunu topları bir torbaya atıp neden dışarda vatandaşımıza çektirmıyor canlı yayında. çünkü kendıleri sistemi kurmuş ne kadar oynarsanız boşa. bu oyun istanbul, ankara, izmir ve antalya arasında döner. hele bir de 2-3 hafta devretmişse boşuna başka illerde oynayın:d

    • _bu konuya basında yer verecek bi allahın kulu yok :d inci giber atar :d
    ···
   tümünü göster