1. 26.
    -1
    Ben devam ediyorum okursunuz siz ;

    Bu üzerime hızlıca yürümeye başlayınca mesafe uygun olduğu zaman suratına şiddetini benim bile ölçemedim bi şekilde yumruk attım. Hayatımda ilk defa bir kavgada yumruk attım lan birine. Ama öyle böyle değil. Ben kafamda kavgayı kurgulamıştım aslında. Suratına 5-6 yumruk combo falan ama plan tutmadı tabi. Daha ilk yumrukta burnunu tuttu bu 2 eliyle yüzünü kapadı. Hafif geniş açıyla sol kulak memesinin altına sağ yumruğumu oturtmamla ağzını kaydırdım muallaknin . bu sefer koluyla koruma çalıştı suratını. Ve yine sağ yumruğumu kullanarak çenesine 3. darbeyi vurdum. iyice afalladı bu . Panpalar böyle uzun uzun anlatıyorum ama toplasan 1 dakika sürmedi herife vurmam. Bu anlattıklarım hep 1 dakika içinde gerçekleşenler.

    Bu huur evladı suratını korumak için 2 koluyla yüzünü kapatıp öne eğildi. Artık yumruk atsamda fayda etmicekti . 2 elimle kafasının arkasını (ensesini) tutup dizim yardımıyla 3-4 kere dizimle suratına vurdum. ( bunu kafamda planlamamıştım anlık gaza gelince öyle saçma bişey yaptım ) Daha vururdum ama pantolona bulaşan kanı görünce durdum. Buda kendini saldı zaten. yere yatıp suratını falan korumaya çalıştı. Hırsımı hala almış değilim ama herif baya kaykılmış vaziyetteydi. Çevrede 4-5 kişi bizi görüyo ama kimse ayırmıyo. Dedim ya anlık olay. 1-2 dakika sürmemiştir. Millet afallamış film izler gibi bizi izliyo.
    O an hırsıma yenik düştüm ve karnına bir top edasıyla burun kakarmışcasına vurdum. Vuruyorum ama ara sırada bakıyorum ölmesin diye. En son sıfır tepki kapanmış falan duruyodu. Eğilip çevirdim suratını . burnu şelale misali kanıyo , yumruk attığım yerler kıpkırmızı ( tahminen şu an mordur ) gibik vaziyette bana bakıyo.

    Hani filmlerde olur ya döver döver sonra suratına bakıp mesaj verir . ondan yapayım dedim
    Suratını çevirince aklıma kıza vurduğu geldi , bi hırs ve yine bi yumruk attım.

    Bunu arkadaşları merak etmiş heralde. En son nabıyosun laağğn tarzı bişey duydum. Kafamı kaldırdığımda 2 tane benim boyutlarımda travesti kılıklı bu huurnun arkadaşları bana doğru koşuyodu. Kararsız kaldım ; kaçsam kıza rezil olcam , dursam dayak yiycem . 1-2 sn kafamda düşündüm bunları .

    Olm dinliyonuzmu
    ···
   tümünü göster