1. 201.
    +3
    bizde yenilgi yoktur bilader. ya kazanırız yahut ölürüz. ha mordor diyarı gibi 4 tarafı dağ tepe memlekete girmek gibi bir mallığı yapmaya zütleri yiyosa gelirler. bir ordunun şaftı sivillerce nasıl gibilir öğrenirler sonra def bile olamazlar, kaçan kurtulur, kaçamayanlar tarlamıza gübre, börtümüze böceğimize ziyafet, vatandaşımıza kulaktan parmaktan anahtarlık olur.

    buraya girmesi zor, buradan çıkması imkansızdır beyler. gahbe yunanı, yavşak ingilizi, barzo fransızı, hanzo rusu hep bir araya gelip denediler ne oldu?

    beyler tarih kurtuluş savaşı gibi bir gibişi hiçbir dönemde yazmadı. düşün ki toplanıp gibmeye gittiğin adam 7 nizi birden domaltıp gibiyor. sonra da yüzünüze attırıp kapının önüne koyuyor. bunu uygulayan türk milletinin 5 kilo taşağı vardır bunun da it gibi farkındalar. hele şimdi... o zaman insanımız daha merhametliydi. saftı. şimdi adamın şaftına badem yağı sürüp giberler. her yer pgibopat, her yer manyak dolu. buraya işgale gelir, soykırıma uğradık der giderler.

    burası dünyanın en zor topraklarından biri. mırın kırın eden askerin varsa, 5 kilo taşağın yoksa, yenilgiyi gibe gibe sindiremeyeceksen gelmeyeceksin.
    ···
   tümünü göster