1. 926.
    +6 -1
    ama ünal aysal da, adnan polat da hak sizin gibi huur cocuklarına. sizin yanınızda ben ve benim gibi galatasaraylılar yanıyor ya, ben ona üzülüyorum. mantıga bak yani. o ünal aysal bini galatasaray için bankalardaki sonsuz kredi hakkını kullanmış mı ? o muallak değil mi, aig'deki hisseleri ucuza kapatıp faiziyle geri isteyen ? bana 4 satırlık yazı göstermeyin. adam gibi verilerle gelin. adnan polat mali acıdan enkaz aldı, bu kadar düzeltti. daha iyi olabilirmiydi tartışılır. durum kötü mü, evet kötü. ama önceden daha kötüydü. bu kulübe tmsf el koyuyordu lan. ulan ne cabuk unutuyorsunuz. adnan polat, galatasaray için kart sattırmadı mı ? o halde değilmiydi kulüp ? be huurnun cocukları, senelerce avrupayı dagıtmış bayan basket takımımız forma alacak parası olmadıgı için
    erkek forması giymemiş miydi ? siz düşme play-offlarında balıkesirdemiydiniz ? basketin b'sini bilmediğim halde, basket oldugu zaman gol diye sevinen ben ordaydım dıbına koydugumun cocukları. o bayanlar, o formayla cıktıgında yarama kıymık bastılar benim.
    ben anlatırım abi veriler eşliğinde sıkıntı yok yani. ama sen ortaya argüman bile sunmayıp , 4 satırlık bir yazı + 1 dakikalk konuşmadan güç alarak konuşursan ananı giberim.
    ···
   tümünü göster