1. 1.
    +13 -1
    soylemek istedigim bir sey var benim. ozet mozet yok bastan soyleyeyim.

    ahmet abiyle ilgili gelismelerin magazinsel boyutunun, sozlukte olayin tamamina taniklik etmis (ve amaci kavramis) incicilerin anladigi anlami kadar onemli oldugunu dusunuyorum. neden derseniz; bugun ahmet abi "kisisel olcekte" benim icin bir sey ifade etmiyor. ne tanismisligim ne de gercek anlamda siyasi ideolojilerinden haberim var, secim mekanizmasinda soz sahibi degilim (eskisehir'de oturmuyorum). buna ragmen, cevremdeki insanlarin ahmet abiden haberi var (cunku ben anlattim, televizyondan gorduler vs), eskisehirde bi' bakkala saldiran serserilere 4 milyarlik alkol sisesi firlatan adam olarak biliyorlar onu, hatta sise firlattigi serseriler de onu destekliyormus simdi. bu kadarini biliyorlar, bu kadarindan fazlasini anlamalari mumkun degil, bunlari onlardan beklemiyorum da. ama biliyorlar iste, bir sey yapildigini biliyorlar.

    aslina bakarsaniz kimseyi etkilememiz gerekmiyor bence, basindan beri de gerekmedi. bugun burada birisi ahmet abi icin poster tasarliyor, biri sarki besteliyor, digeri gece afis asiyor, bir digeri link paylasiyor, oteki hakkinda entry giriyorsa (entry-nick uyumuma dikkat edin), bence basari budur zaten. biz bir seyler yapiyoruz beyler. bu duygu size bir sey hissettirmiyor mu? dokunamayacaklari, icinizden sokup atamayacaklari seyi... umut.

    bu projeye aktif olarak katilamadim, ahmet abinin konvoyunda bulunamadim belki, ama ona hic oy veremeyecek kisilere dahi anlatirken 'biz' oldugumuzu hissettim panpalar. emegi gecen cok kisi olmus belli ki, her birinize helal olsun. kitle gucunun ne oldugunu biz su an ogreniyoruz bence. belki bir gun baskalarina da ogretecegimiz gunler gelecektir. dedim ya.. umut.

    tam 2 gun sonra gelen edit: http://inci.ca/u4zk26y_ml
    eh zaten anlatilmak istenen zaten ahmet yilmaz'in kendisi degil, yapilan organizasyonuydu yukarida.
    ···
   tümünü göster