1. 176.
    0
    sokak dövüşlerinde kik taks mu karateymiş winyarakmıs muhaygib miş bi gibime yaramaz.
    krav maga belki..

    full contact tarzı dövüşler bi derece işinize yarar. önemli olan ilk hamleyi sağlam yapıp adamı indirip oradan hızlıca uzaklaşmak..

    eğer ki indiremeyeceğiniz bir adamsa direk uzaklaşın. dayak yemenin bir manası yok.

    ben belki de liseden beri kavga etmiyorumdur. öle bir duruma düşmedim. çok soğuk kanlı biriyimdir nedense. panik heyecan felan yapmam.

    fakat üniversite çıkışı bir gasp girişimi oldu. özet geç bin diyenlere anlatıyım kısaca. isteyen okur amk..

    universite 1.sınıfta ki biteli yıllar oluyor okuldan çıktım otoparka dogru yürürken bir tanesi ensemden yapıştı. bende telefonla konuşmuş tam cebime koyuyordum. lavuğun elinde bi de ustura vardı. güvenlik kulübesi ile aramızda sadece 30 metre vardı ama biraz kör noktadaydı.

    ver lan telefonu çizerim atarım keserim boynunu felan diyip thdit etmeye başladı. önce tırsmadım biri şaka felan yapıyor sandım. ama işin boyutunu olay uzayınca anladım. teknikle felan alakası yok tamamen iç güdülerimle cocugun elini tuttum.bir elimde kitaplar diger elimle de cocugun ustura tutan koluna yapıstım. öylece biraz böyle itişiyoruz. bilirsiniz klagib olarak ben ''noluyo ya, niye, sen kimsin, bırakırmısın' gibi denyo laflar ediyorum. şaşkın şaşkın

    elimdeki kitapları bıraktım yere düştüler.bu sefer bi elimle cep telefonumu cıkartmaya calısıyorum. diger elim hala cocugun elinde. cocuk benden cılız ve kısa boyluydu. kafa atma hizamda olmamasına ragmen aklıma ilk kafayı koy ve kac geldi.ama kazın ayağı öyle değildi. kafamla cevremden yardım alabilecegim birilerine bakarken hemen 10 metre ötemde 2 eleman daha gordum. o an kafa dank etti benim. bunlarla ben göz göze gelmiştim okulun kapısından cıkarken. okul dışında birileriydi ama okulun etrafındalardı.

    dedim ben buna bi koysam digerleri hemen damlayacak eger onlarda da alet edevat oldugunu düşünürsek zütümü giberler burda dedim kendi kendime..

    biz cocukla yavaştan cebbeleşmeye basladık. bi elimlede giberim dedim veriyim tfl gibtirsin gitsin diyerek cebime attım.tlf cıkartırken artık allah mı gonderdi bilinmez gobekli izbandut gibi bir abi geciyordu bi kadınla. dedim abi telefonumu gasp ediyo dedim.. adam bırak lan dedi cocugun üstüne dogru yurudu.. cocuk r vitese takıp bıraktı beni.

    aslında yaptıgım yanlış.. neden diyecek olursanız o ustura ile yuzume bi koysa yarra yedim..324823908409 tane tlf parası kurtaramaz o yüzü..

    zaten durum sizi müdahele edecek konuma getirdiyse yapmanız gerekenler kaçınılmazdır. kavgaysa kavga savunmaysa savunma. illaki yapacaksınız. yanınızda eşiniz olur cocugunuz olur ama her zaman sakin ve soğuk kanlı olun.

    hayatınız, canınız ve sevdiklerinizin can güvenliğini bu konularda göz önünde bulundurun.
    panik yapmadığınız sürece. soğuk kanlı olduğunuz sürece kazanan siz olursunuz. hiç birsey canınızdan daha onemli degildir. bazen bir küfür bile canınızdan önemli degildir.

    hepinize 3. sayfa cinayetlerini hatırlatırım

    laf attı diye öldürdüler
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster