1. 26.
    0
    bi taktan anlamıyosun amk.

    thrash - slayer (hürmeten) *,

    endüstriyel - metallica

    black metal - cradle of filth ne amk asfuhasufhaushf şuraya güzelce bir immortal yazak * ~ehrimen 13 te iyiydi türk bi de amk herifler. pagan da vardı o da iyiydi.~

    death metal - amon amarth ne amk amon death yapıyomuş safuhasufha. viking onlar bin. deathi deathe adını veren adamlar en iyi yapar yani death. ayrıca gorefest de çok kraldır. bu adamlara abkza almıcam amk gorefesti herkes görsün.

    heavy metal - manowar- scorpions, motorhead, iron maiden - bunlar ne amk ?? manowarla scorpions mu? manowarın yaptığı bi daha bi dinle de öyle karar ver amk. scorpions da muallak grubudur giberler. diğer ikisine lafım yok neyse heavynin en iyisi de; black sabbathdır giberler.

    nu metal - disturbed, lp - dıbını ırzını gibeyim disturbed ne ya. şu sidikli repçileri gibtirin edin amk. slipknotu ne kadar sevmesem de en iyisi slipknottur.

    power metal - kamelot , lordi - kamelota lafım yok da, lordi ne amk. kafayı mı yedirtcen bana huur çocuğu. en iyisine gelince kesinlikle blind guardiandır. rhapsody of fire da fena değil. kamelotu giber en azından.

    şu yeni yetme türlere bakalım biraz;

    metalcore - en iyisi august burn in red. kuşkusuz.

    hardcore - ccc born of osiris ccc.

    bu kadar yeter hadi gibtirin gidin.
    ···
   tümünü göster