1. 1.
    +9 -1
    lan madem kaç santimcilerden rahatsızsınız reklam yapıyorlar diye, madem adamları siliyorsunuz hergün açılan şu erepublik şarlatanlığına da aynı tepkiyi koyun huur çocukları sizi.

    madem adamlar flooder diye sözlükten siliyorsunuz bilmem ne için 10 bin entry girecemcileri de silin anası gibilirken bakkaldan aldığı meybuzu zütüne sokarak izleyen zevk düşkünü kepaze liseliler sizi.

    madem herifler sözlükte görüntü kirliliği yapıyor her yere 2girls1cup paylaşan beyinsizleri, her yere am züt meme capsi dayıyıp burayı tam anlamıyla ferre sitesi yapmaya çalışan bin kurularını silsenize omuzları berberler tarafından gibilmiş kafaları kel üç kuruşluk parfüm kokulu travestiler sizi.

    lan madem sözlüğün kötüye giden durumundan rahatsızsınız, madem bir önlem almak istiyorsunuz şu entry sonu bilmem kaçla bitene rahibe terasacılık oynayıp hayır yapacam diye etrafta gezinen, 500t de ayakta gitmeye mahkum olan, ter kokusu özerklik talep edebilecek kıvama gelmiş, yaşlı sarkık teyze tarafından takılmış rocco kalıplı dildoyla gibilmiş huur çocuklarını silsenize. he?

    he anası fatih kızılay meydanındaki dikilitaşla masturbasyon yapanlar sizi he?

    lan bir kere iki yüzlü olmayın amk.
    ···
   tümünü göster