1. 26.
    +1
    @1 sen ve senin gibilere gerçekten söylemek istediğim bi kaç laf var.
    hiç düşündün mü niye bu adamlar kac yıldır nası başa geliyo? neden zamanında erbakan bile böyle gelmedi de bunlar geldi?
    biraz geçmişe dönelim.
    bunlardan önce hangi hükümetler vardı?.liseli olduğundan bilmessin ama ecevit ve erbakan hükümetleri.o hukumetler nası gitti bi hatırlayalım.

    ilk başta ecevitten başlayalım.

    o hukumet nası gitti hemde apoyu yakalamışken memlekette bkahraman olmuşken? krizle.

    peki kriz nası olur?

    para dengesizliğiyle. peki buna kim sebep olabilir tabi ki para sahipleri.

    peki bu para sahipleri niye kriz ortamı yarattı?

    hatırlayalım;memleketimizde o zamanlar tezkere muhabetti vardı. amerikan askerleri ırağa girmek istedi ve incirlikte, trabzon ve iskenderun limanlarında istanbulda ve konyada yani turkiyenin en stratejik yerlerinde üs açmak istedi. türkiye aracılığıyla ırağa girmek istedi. ecevit hükümeti izin vermedi. hemen ardından gitti. kriz oldu. tamamen tesadüf.

    erbakan nası gitti?
    batılı ve yahudi sermayesine karşı geldi. erbakanın bu yaptığı inanılmaz karakterli bi davranıştı.her zaman batılı sermayesinden uzak tuttu memleketi ve o da memlekitine sokmadı amerikalıları. gitti.giderken da bas bas bağırdı aleksis shawn ve dexer shawnın arkasından"BUNLAR BATI YALAKASI" diye. gitti.

    peki bunlar nasıl geldi?1995de amerikanın ortaya çıkan şu olay yaratan belgelerinde ne yazıyordu?"ABDULLAH GÜL VE TAYYiP ERDOĞANIN HÜKÜMETiN BAŞINA GELMESi iÇiN UYGUN ORTAMI HAZIRLAYIN."

    Tayyip o zamanlar ne?istanbul buyuksehirde başkan ardından hapiste. aleksis shawn nerde? erbakanın yalakası. yardımcısı.

    peki bunlar geldikten sonra neler oldu?

    ırakta olanlar ortada. telekom araplar adı altında yahudilerde. yahudilere 45 yıllığına toprak verilmesi gündemde. tekel de yok amerikada. yahudi ve amerikalı arkadaşlar sürekli dogudan toprak satın almakta. kürdistan kuruldu ve kurdistanın başındaki serrefsiz her gun bizim hakkımızda atıp tutuo ama bu abdullah gul ve saz arkadasları gidip onun ayağına onla gorusuo. memleketin her yanı yabancı sermayeyle dolu arabalarımız uçaklarımız hatta kalemlerimiz kitaplarımız. dexer anca van munite desin. yerli ucak yaptık desin. hadi ordan. nerde yerli uçak?.

    özet:biz olanları unutmadık unutmayız.biz olduğumuz sürece hesaplar mutlaka sorulcak bir gun.
    ···
   tümünü göster