1. 26.
    0
    "günlerdir özgürlük istiyoruz diyorsunuz. dıbına koyim isterseniz çıplak gezin kimse size karışamaz , isterseniz sokak ortasında gibişin kimse size karışamaz. sansür istemiyoruz diyorsunuz 2-3 tane ferre izlemek için. sahilde içemiyoruz diyorsunuz. orda aileler geziyor içmek istiyorsanız evinizde barlarda adam gibi için."

    Anasını gibtimin huur cocuu taytlı kadınlara bile ne biçim bakıyoalr görmüyonmu soskta nası çıplak gezip gibişelip ayrıca gene sen huur cocuu biliyomusun beyoğlu belediyesinin kafelerde 2li koltukları kaldırdınğığını nedenmi? sevgililer yan yana oturmasın diye bunu yapan senin gibi huur cocukları öpüşmemize bile karışıyolar sansür istemiyoruz evet herkesim seninki gibi etrafında kara çarşaflı nijaalar yok hep onları görmüyo sonra sokağa çıkıp 2 bacak görüyosun boşalıyosun bin. Sahilde içemiyoruz kız arkadaşımızla veya normal arkadaşlarla bara gidip bi biraya 5tlmi domalcam bin gibe gibe içerim siz yasak getirin ben gene çiğnicem amk sırf size inat

    Not:istediğiniz kadar eksileyin bişi olmaz bu entryi okuyan her aklı başında adam benim haklı olduğumu bunu liseli tesettürlü binlerin eksilediğini anlıycaktır!
    ···
   tümünü göster