1. 1.
    0
    dötüncüyüm evet ama siz bi çok dönek zütten daha çok inciciyim. uzun zamandır inci takipçisiyim ve inci kendi kendini günden güne bitirdi. inci bi işe başladı ve başarısız oldu. ahmet abiyi bugüne kadar destekleyenler zütünü döndü. bu başlık sadece ahmet abiyi destek başlığı değildir. siz taktan işe yaramaz zütlerin bitişininde başlığıdır aynı zamanda. şu durumda bile sol tarafta bugüne kadar ki gördüğüm en dandik en işe yaramaz en gibik başlıkları görüyorum. mağdurun yanında olan incinin kendi içinden birini yüzüstü bırakışını, gibişini görüyorum. eğer artık inci buysa gibtirin gidin.

    i̇ncinin bir varlığı var evet. sokağa çıktığınızda kime sorsanız çoğunluk biliyodur inciyi. inci ismi çok başarılı şekilde duyuruldu bu güne kadar ve bütün bunlar yapılırken bu sözlük kendi çizgisinden çıkmadı. bizim yanımızda olan insanlar bizim mantığımızı isyanımızı anladığı için bize destek verdiler. peki ya diğerleri. “ay küfür eden abazalar topluluğu.” inci bu insanlara ne kadar ulaştı. bizler sadece oturduğumuz yerden konuştuk gibertme yaptık. kütüpane açıldı evet bi şekilde bişeyleri destekledik ama insanlarımızın içinde olamadık asla. i̇nsanlar kömür dağıtanı severler çünkü o onların yanında gibi gözükür. kaçınız kalkıp sahilden çöp topladı, tarladaki adama yardım etti, kahvede oturup konuştu. tamam bu güne kadarki yapılanları hiçe saymıyorum. kimsesizler yurdu ziyaretleri falan oldukça başarılıydı ama yetmez. sen kalkıp herkese kendini anlatmadıkça asla yetmez. eğer inci gerçekten bişeyler yapmak istiyosa kalkıp dışarı çıkmalı. pasifist eylemde gibiyiz bunları bırakalım artık. gerekiyosa once sokağa çıkıp birilerine yumruk atın bi yaşadığınızı hissedin ama artık bişeyler yapın. fikirlerimize kurşun işlemez değil mi. ama bu fikirler bir kere bile olsun kurşun önüne konmadı ki.

    size bambaşka şeyler yapmayı öneriyorum inci sözlük yazarları ve takipçileri. inci için inci mantığı, ruhu için. eğer bir şeyler başarmak istiyorsak değişmeden dönüşmeliyiz. insanımıza fikrimizi tam anlamıyla koymalıyız . bu gidişle am züt meme yazmaktan, facebook sayfalarına anketlere gibertme yapmaktan ve yayınlara bağlanıp inci giber demekten öteye asla gidemiycez ve sadece kendimizi gibicez. gerçekten sokağa çıkmadıkça hiçbirimiz bi gibe yaramayız. eğer bu gidişat böyle devam edicekse admine sesleniyorum bu sözlügü kapasın. i̇nci kendini fes etsin. onuruyla tam anlamıyla tükenmeden bitsin ve aklımızda hep güzel kalsın. yada ayağa kalkılsın. yaratıcı eylem fikirlerine ihtiyacımız var. en küçüğünden en büyüğüne. inci artık konuşmayı bırakıp eyleme geçsin. ben inci için burdayım ve varım dolayısıyla herkes için. birşeyler yapmak istiyorum. eğer gerçekten burayı seviyorsanız bu ruhu koruyun bana pm atın sokaklarda bir daha birleşsin inci. en baştada ahmet abiden başlayalım. kendi takumuzu temizleyelim önce
    ···
   tümünü göster