1. 201.
    0
    dinin, devletin her alanına leş gibi girdiği ülkelerde ya petrol var az eli ayağı düzgün ya da hiç bir gibim yok amk. bu mu lan bu ülkeden istediğiniz. Eğer işin felsefesine girersek kafasını erkek görmesin diye "emirle" kapatan kadın beyni ne yapmış ki serbest ya da zorunlu ülkelerde (tüm müslüman ülkeler) burada ne yapsın ne üretsin ne geliştirsin direk ekgib istihdam amk hoş böyle düşünen erkek beyni için de aynısı geçerli ya. "Dış mihraklar" * tarafından gizli servis destekli okutulup okutulup buraya gönderilenler propagandadan başka ne halta yarıyor. ilerde (ne kadar yıl olursa olsun) herkes uzaya çıkacak başörtülü astronot mu olur amk. Hangi karikatürden fırladınız lan siz.

    Yukarıdakileri sırf mal mal dünya gerçeklerinden uzak liboş maskesiyle yazanlara ithafendir. Benim bu ülke için direk düşündüklerim ise: her yer türbanlı, molla, osmanlı sevdalısı, atatürk düşmanı, bırak dünyayı türkiye gündemini ve tarihini anlamayanlarla dolsun, karşıtlık olmasın, kafamız gibilmesin de şu adamlar tamam başardık deyip gibtir olsun gitsin borcumuzu kapatalım, endüstriyel gelişimizi ve adam akıllı sosyal kültürel politikalarımızı belirleyelim.

    Şimdi buradaki çelişki nedir? Bu hedefe güya yönelecek adamların şimdiki uğraştığı şeyler 2. dünya savaşı kıtlığı, yabancı güçler tarafından satın alınmış subaylarla (ki kenan evren vardı bir noldu amk) onların arasına serpilmiş namuslı şerefli türk askerleri, cemaata üye olmayan işinde gücünde insanlarla "noluyo amk ya" diyen insanlar vs. Tamam paşam oy da veririz %100 almanız temennimdir. Bu ülkeye nolacak, sonrası da öncesi de saat 00.00 itibariyle gibimde bile değil ki. Laf soktuğunuz bir sürü insan böyle düşünüyordur ya da yavaş yavaş düşünecek amk.
    ···
   tümünü göster