1. 1.
    0
    böyle birşeye ihtimal dahi vermedim, sonucu tahmin ediyordum, kimseye ümit verenlerden değildim (diğer hesabımda dahil).. belki gerçekten burda delikanlılık taslayan klavye delikanlısı karı budalası anti reşit oy kullanamamayan liselilerin sözüne güvenip akılsızca yada sadece inci nin reklamı yapılsın diye böyle bir işe kalkışıldı . sonuç olarak dibini göremediğimiz bu kuyuda belki ahmet yılmaz bir şekilde yolunu buluyordur, reklamdan payını alıyordur,

    eğer gerçektende böyle bir mağduriyet varsa en son ihtimallede yine sözlüğün gerçek sahiplerinin karşılaması gerekmektedir. herkezi kullananlar onlar.

    delinin biri ahmet abi millet vekili olsa kazanır diye bir taş atıyor hemen bu insan buna atlıyor. böyle birşey yok!

    bu sözlükte takılıp da eskişehir'de ikamet eden kaç kişi varki de hepsi oy verse millet vekili olacaktı!... bu insan.

    500 kişi 5 tl atsınmış. gibtirin gidin ulan 641 tane oyun türkiye adına boşa gittiğine yanmıyorsunuzda şu adam bitti su adam gibildi ona yanıyorsunuz. dün aksam türkiye elden gitti sizin işiniz gücünüz böyle sacma sapan seylerde.

    ben cebimden düşeceğini bilsem daha 1 kuruş yardım yapmayacağım. bu işin içinde bir bit yeniği var!

    sonuc olarak korkum bize bu konu üzerinden demogoji yapıpta sözlüğü hayır kurumuna çevirip deniz fenerine bağlanmaması!.. bu işi bırakın herkez ne hali varsa görsün burda makaranızı yapıyosanız yapın ama fazla takılmayın geyik gençlik.

    edit: iki adamla yollarda koşturuldu herkez inandı. bakın ne diyorum o adamın aday olduğu yerde ikamet etmeniz lazım bunu biliyormuydunuz şimdiki liseli gençler! ve o adamın ikamet ettiği yerde inciye sürekli takılan kaç insan varki hepsi oy verse adam kazanacaktı! kazanamayacağını herkez biliyordu.
    ···
   tümünü göster