1. 1.
    +54 -9
    --spoiler--
    değerli inci sözlük yazarları,

    ataması yapılmayan öğretmenler mücadelesinin yiğit, kararlı, başıdik insanı, kardeşimiz şafak bay'ı 10 haziran cuma günü saat 16.00'da tedavi gördüğü hastanede kaybettik.
    http://www.safakyasasin.org/imza.html

    http://www.dailymotion.co...afak-bay-aclyk-grevi_news

    11 haziran cumartesi günü mersin'de toprağa verdik kardeşimizi.
    acımız büyük.
    şafak, azmiyle, kararlılığıyla, türkiye'de ataması yapılmayan öğretmenler mücadelesini gündemin ön sıralarına taşıdı.

    yaklaşık iki yıl önce, ataması yapılmayan öğretmenler platformu'nun kuruluşuna öncülük etti.
    açlık grevi gerçekleştirerek konuyu tüm türkiye'nin gündemine getirdi. herkesin her şeyin bittiğini düşündüğü koşullarda, o hem kansere hem de atanmasını engelleyen bir sisteme karşı çifte direniş gerçekleştirdi. ikisini birbirinden ayrı mücadeleler olarak hiçbir zaman görmedi.
    şafak, inci sözlük ekibinin kendisine gösterdiği desteği hiç ağzından düşürmedi. facebook ve twitter üzerinden başkan'nı mesaj yağmuruna tuttuğunuz, tedavi için amerika'ya gönderilmesini sağladığınız için her yerde sizden bahsetti.
    sizlerle tanışmayı da çok istiyordu. ama olmadı.
    şimdi yapabileceğiniz bir şey var. bu bir vasiyet. şafak'ı ölümsüzleştirmek için, onun hayatını herkese açmak için bir kitap hazırlıyoruz. ölümünden önce saatler süren söyleşiler gerçekleştirdik kitap için şafak'la. sizden çok söz etti. ve istedi ki inciciler bu kitapta mutlaka yer alsın. kendisiyle ilgili görüşlerini yazsın. inci sözlük, şafak için neler yaptı, bunu bir kağıda döksün ve armağan kitapta ölümsüzleşsin.
    ne dersiniz, bunu inciciler yapmazsa kimse yapmaz.
    lütfen benimle iletişime geçin, bu konuda diğer inciciler'i de haberdar edin lütfen.

    dostlukla

    yrd. doç. dr. deniz yildirim

    --spoiler--

    bu zamana kadar elimizden geleni yaptik, bundan sonra da yapacagimizi ilettim kendilerine. konu hakkinda kapsamli bir organizasyon duzenleyebiliriz, haberiniz olsun.
    ···
   tümünü göster