1. 1.
    +1
    10 numara : ördek di̇li̇
    özellikle hong kong'da en çok tutulan bir yemek. lokantalarda kerevizle servis ediliyor.
    9 numara : solucanli loli̇pop
    bu lolipoplara yulaf ezmesiyle birlikte solucan ve çekirgeler konuluyor. lolipopu emenler solucanları ve çekirgeleri çiğneyerek yutuyor.
    8 numara :koyun kalbi̇, akci̇ğeri̇
    i̇lk bakışta sebze gibi görünen bu garip şey özel bir yiyecek. koyunun kalbi, akciğeri ve karaciğeri özel bir baharatla karıştırıldıktan sonra yulaf ezmesi ve soğanla birleştiriliyor.
    7 numara :kizartilmiş mars barlari : i̇skoçların en ünlü yiyeceği. yağda kızartılmış balıklarla yapılan mars barlar tuhaf görüntüsüyle iğrençler listesinde.
    6 numara : eşek arili pi̇ri̇nç : japonların bu ünlü yiyeceğinde eşek arıları ve böcekler kullanılıyor. ezilen pirince katılan bu hayvanlar japonlara göre ayrı bir lezzet veriyor
    5 numara : kizarmiş örümcek : kamboçya'nın milli yemekleri arasında bulunan örümcek kızartması sokaklarda simit satılır gibi satılıyor.
    4 numara : yilan dolma : çin'de satılan bu yiyecek yılanların içinin bizim dolmalar gibi pirinçle doldurulmasıyla yapılıyor. sokaklarda satılıyor. yanında limon kullanılması yılanın lezzetini arttırıyor.3
    3 numara : deni̇z ati şi̇ş.. : bizim kebaplardan biraz farklı olarak şişe deniz atı takılıyor.bu sevimli hayvanları yakalayıp şişte pişiren özel bir baharatla karıştırıyor.
    2 numara : kan yemekleri̇ : yeni kesilmiş hayvanların taze kanları yemek olarak kullanılıyor. bunun için ördekler ve domuzlar tercih ediliyor.bu kan iç organlarla baharat karıştırılarak çorba gibi içiliyor.
    1 numara : domuz ceni̇ni̇ kizartmasi : peru'nun geleneksel yemeğidir. hamile domuzların karınlarından alınan ceninler özel bir yağ ile kızartılıyor. cenin domuzların dünyanın en lezzitli eti olduğunu savunan perulular, bu etin atalarına güç verdiğini savunarak gelen
    ···
   tümünü göster