1. 1.
    +12 -3
    serkan inci, bunları iyi oku.

    geçenlerde biliyorsun bülent panpa bizlerden 3-5 ferre cu diye bahsetti. sözlüğe vizitör girenler, dışardan bakanlarda bıraktığımız intiba(ya da herneyse) tam olarak bu. sol framein yarısı boşalmalık caps dolu, gusül abdesti 1 gün dayanmıyor. neyse uzatmadan konuya girelim

    şimdi bildiğin gibi incisözlük grubu olarak sesimizi duyurduk, sağlam işler yaptık falan ya, kamuoyunun gözünde saygı duyulacak bir yerimiz var. ama edindiğimiz bu yeri de bir yandan hızla kaybediyoruz çünkü sözlüğün başı ilkokul çocuklarıyla, düzen bozmak için yeni kaydolup tüm gün ağzımıza sıçan mallarla dolu. bu kalite ortalamasını bir an önce yükseltmek lazım, çünkü biliyorum ki böyle giderse insanların saygısı yeniden düşecek. bu işi düzeltmek için it gibi çalış demiyorum, senin de işin oluyodur, herkesi ayıklayamazsın tek tek. teklifime gelince, gel bu detect işini senin yerine birinci nesil yazarlar yapsın, deşifre ettiği çocukları ve düzen bozan yazarları (reklamcılar, balıkçılar, vs vs) birinci nesil yazarlar sana mesajla bildirsin, sen de hepsine tek tek bakmak yerine gelen ihbarları değerlendir, bildirilen yazarı incele ve ona göre sil ya da silme. böylesi daha iyi değil mi? bak bize yetki ver falan diye saçmalamıyorum. sadece bizden ihbar al. ayrıca nesil ayrımcılığı da yapmak istemem, çok kral dötüncülerimiz var biliyorum, ama bu işi birincilere vermen doğru olacaktır sonuçta demirbaşlar var burda panpa ihtiyar heyeti gibin bişey.

    neyse inci karar senin, bu ihbar uygulamasıyla kaliteyi yükseltip sağlam grup oluşturulabilir düşünmeden geçme derim. ha ihbar edecek kişileri nesil farketmeksizin sen de seçebilirsin, sağlam gördüğün adamlardan.

    not olarak: yardakçılık yapmıyorum beyler ona göre koyun tepkinizi. sözlük yararına bi fikir attım bakalım

    not: inci zütünü giberim oku da bi pm at la olumlu ya da olumsuz (:

    edit: inciden @36 beklediğimiz cevabı aldık beyler uplayan herkese teşekkürler
    ···
   tümünü göster