1. 26.
    0
    şu am günü yağ hadisesine bir açıklık getirmenin zamanı geldi. biraz uzun yazıcam özet geç bin demeyin işin aslını öğrenmek istiyosanız oturup okuyun amk.

    iş bu hadise, bundan nerdeyse 1 yıl evvel başladı. tabi o zaman zeykur var, zeykur kapandı inci'ye geçtik falan filan. kısa bir flashback olsun bu. o zamanlar başlık karakter sınırlandırması da yoktu. hayvan gibi başlıklar açabilirdik. maksimum 80'di sanırsam, o da hayli hayli yetmekteydi. fakat insanların kafası güzel olunca, bünyeden bünyeye farklı reaksiyonlar gösterebiliyor. kimi saçmalarken, kimi garip şekillerde felsefe yapabiliyor. işte bu geçen uçarken limon kurbağalı taşak kurabiye muhabbeti de o kafanın bir ürünü ve buna benzer birçok başlığa 26 aralık'ta ilham veren başlık oldu. tabi daha sonraları bu tür bir şey demeye çalışıp da saçmalamak bir ekol oldu, bir süre bu devam etti. mevzu bahis simsirtarrak nicki arkadaş da bu tür başlıklarda hep entrysi olan kişidir. geçen uçarken kurbağalı taşak kurabiye başlığındaki 3. entry 2009 yılında kendisine aittir. ben şahsen başlıktaki ilk entryimi silsem, 2. kişi de silse başlık yine simsirtarrak açmış gibi gözükecekti.

    tıpkı am günü yağ'da olduğu gibi. o başlığı açan şahıs simsirtarrak değildir, sadece 2. entryi girmiş. 1. entryi giren yazar entrylerini silip uçtuktan sonra, başlık bunun başına kalmış ve sonra bir şekilde de popülerleşmiştir. yani adamın yaptığı bir şey yok, sadece anonimdir. ihale üstüne kalmış, ekmeği de o yemiştir. tıpkı tesla ile edison'un durumu gibidir. he am günü yağ ayrı bir ekoldür, nice muhabbetleri şenlendirmiş, okunmuş da bol bol gülünmüştür. ancak ne ilham kaynağı doğrudan doğruya başlığı açan şahıstır ne de bunun founder'ı simsirtarrak'tır. freud sen sus haksizsin muallak başlığı çok evvelden açmıştır ancak olay sadece o değil. birilerinin ortamda "bak ulan ben efsane adamım, bu başlığı ben koydum. inci'de büyük payım var." triplerine girmemesi gerekir kisimsirtarrak bu işten çok ekmek yemiştir. bu adamın zaten gibe sürülecek tek entryi odur, ondan başka da yoktur. madem öyle yaratıcıydı neden başka şeyler de yazamadı işte size cevap. her gören böyle sandı, geçen uçarken limon kurbağalı taşak kurabiye'de bunu bir nebze ortaya çıkardı. şimdi olayın içinden biri olarak da ben bunu yazmak istedim. simsirtarrak entrysini silsin, bir gibim olmaz. o başlık yine bir efsane olarak yer alır. hiç değilse o başlıkla kasılması ve triplere girmesi biter.

    fark ettim yazı çok uzun olmuş ama açıklama gereği duydum, 3-5 cümleyle de açıklanmıyordu. idare edin, açıklama gereği duydum niyeyse dıbına koyim. öyle işte.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster