1. 626.
    +4
    - ortaokul 2 ya da 1 sınıfta rabia diye kız var, tabi kızlar çabuk büyüo amk, benim iki katım ben bunu kızdırıp duruyorum yine bi gün kızdırıp kaçarken (mala bak amk bi de kaçıyo) enseden bi yerleştirdi bana uçtuğumu ve rahat iki metre sürüklendiğimi hatırlıyorum.

    - ortaokul yine adanada bi yağmur yağdı amk, okulun bahçesinin bir bölümü su, ama diz hizasını geçiyo. bu bölümde banklar var biz de bunların üstünde kovalamaç oynuyoz. aklımızı gibiim. beş dakika önce aa bilsem mayomu getirirdim diye mal bi espiri yapmıştım. 5 dakika sonra bankın tekinden yüzüstü çamur deryasının içine uçtum. sınıfa geç girdim herkes nası gülüyo amk "öğretmenim suya düştüm eve gidebilir miyim" dedim adam gülmekten konuşamadı eliyle işaret yaptı, çıktım. züt. yüzme kariyerimin sonu.

    - ortaokulda çıkıştaki kalabalıkta tam yanımdaki eleman, mehmet hala rakı masasında bu kjonuyu açar züt, önümdeki orta sonran bi kızın zütünü avuçladı, kız dönüp bana sağlam bi osmanlı tokadı çaktı herkesin içinde, ne yaa diyebildim sadece. amk böyle işin.

    - lisedeyim arkadaşlarla topu yere düşürmeme oynuyoruz, hoşlandığım kız (tuba bunu okuyosan amk senin) izliyo, ben topa vururken ayağımın biraz fazla kalmasıyla beraber diğer ayağım da havalandı, havada 1-2 saniye durdum sanki amk, o ara tek gördüğüm şey kızın gülmeye başlaması olmuştu. kalktığımda beraber oynadığımız bütün zütler kaybolmuşlardı amk :D futbol kariyerimi bitirdim

    - basketbol oynuyoruz aynı huur yine izliyo, elektrikten (meslek lisesi giber) hayvan gibi bi eleman smaç bascam diye abandı ben de görmedim o ara kızı kesiyorum, basamadı tabi üstüme düştü ayı, ağır çekimmiş gibi "aaauuunnnaa goooyiiimmm" diye bi nida çıktı benden. kızı görmedim bile (sonrasında kızı bi daha görmedim de zaten). basketbol kariyerimi de bitirdim.

    - voleybol maçları var, voleybol sahasının etrafında yer hizasında 5-6 sıra yapmış bir seyirci grubu. ben de arkalardan görmeye çalışıyorum. o sırada elemanın teki bi smaç çakar hacı, elinin ayarını gibtiim, bi anda o 5-6 sıradaki nerden baksan 20 kişi sağa ve sola doğru ayrıldı, top gelip ağzımın üstünde patladı. seyirci olarak bile sporla ilişkim kalmadı.

    - lisede su savaşı yapıyoruz, ama meslek lisesi olarak hayvanlığın dibine vuruyoruz tabiiki. sırılsıklam derse girdik, cihan ve ben bildiğinm donumuza kadar ıslandık. anaç bi fizik hocasının dersine girdik. bu bizi ıslanmış görünce ah yavruum, çıkarın üstünüzü hasta olacaksınız diye tutturdu. zorla soydu bizi amk, ıslak donlarla oturduk bi süre, millet yerlere yatıyo, öyle olmayacağını anlayınca başka sınıftan atölye önlüğü (doktor önlüğü gibi bişi işte )getirdiler onları giydik.

    dahası var da şimdilik liseye kadar. lise bittikten sonra aradan 13 yıl geçti bu sürede neler oldu siz düşünün artık amk.

    bi sonraki elemanın yazısıyla geldi aklıma. lisedeyken dergi almıştım tuvalette çektim bi güzel çıktım. amk bilgisayar fln yok windows 95 bi sene önce çıkmış. aradan yarım saat geçti küçük kardeşim elinde dergiyi sallayarak salona girdi, annem babam ben salondayız. aa ne buldum diye. o hafta harçlığıma sağlam zam yapıldı amk :D
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster