1. 801.
    +6
    19 yasındaydım.

    kız arkadasım ablasıyla tanıstıracaktı. taksimde bulustuk. ramazanlık gün. tatli yiyelim dediler. erkeğiz ya dıbına koyum. ne yersiniz dedim ablası orospo tiramusu dedi. tiramusu ne lan dedim kendi kendime. uni icin istanbula gelmişiz. o gune kadar o gibtiğim tiramususun adını ilk defa duyuyorum.

    ben pigib daşşağı bilirim künefe bilirim baklava bilirim. tatlı deyince aklıma bunlar gelir. tiramusu ne. sanki amerikada buyumus orospo.

    neyse kendi kendime dedim. bura taksim olm. nere girsek elbet vardır. tkp'nin karsısında eskiden bolulu hasan usta vardi. bilen bilir. simdi taxim döner mi, ne oldu. onun önune geldik. dedim burda yiyelim. ablasi burda var mıdır dedi. ben dedim tiramusuyu her zaman burda yiyorum cok guzel buranın tiramususu dedim. peki dediler iceri girdik. neyse oturduk garson geldi. ne alırdınız dedi. bize 3 tiramusu dedim. beyefendi bizde tiramusu yok dedi. ne demek yok dedim. ben dedim tiramusuyu her zaman burda yiyorum. beyefendi biz hiç tiramusu satmadık dedi dıbına kodogomon garsonu..

    işte benim de hayatta en rezil oldugum durum budur
    ···
   tümünü göster