1. 1.
    +2
    ASla bağlanmayın beyler.

    Asla bir karşı cinse bağlanmayın. Bağlanıcağınızı anladığınızda işi o noktaya getirmeden bırakın. Bunları niye mi söylüyorum .Evet tahmin ediceğiniz üzere az önce sevdiğim kızdan ayrıldım. Bitti.Bitti lan dıbına koyayım dünyanın. Bitti.

    Ötesi var mı amk. Düşünsenize binler.Bi düşünün ya.1.5 yıl.Ömrünüzden giden 1.5 yıl.Ya tamam hadi herşeyi bi kenara bırakın.1.5 sene boyunca hiç tanımadığınız biriyle gece gündüz konuştuğunuzu her şeyinizi onunla paylaştığınızı üzüntünüzü sevincinizi en kötü anınızı en mutlu dakikalarınızı onunla yaşadığınızı düşünün. Düşünün dıbınakodumu çocukları düşünün lan. Alışmazmısınız.Her zaman onu aramazmısınız yanınızda. Ananızdan babanızdan çok onun yüzünü gördüğünüzü kardeşinizden kankinizden çok onunla vakit geçirdiğinizi kısacası hayatınızın 2.ruhu olduğunu düşünün binler. Hani basketbolda derler ya ilk 5 vardır bide 6. adam benchten gelir ya hani.siz ilk 5 sinizdir hayatta o yedeklerden gelip en değerli oyuncu olur amk. Gözünüz başka hiç bir gibim görmez. Sınavmış dersmiş geçiyorum kimi zaman ailenizi kimi zaman hiç tanımadığınız insanları karşınıza alırsınız ya onun için.Ne şaklabanlıklar yapar ne süprizler ne hediyeler alırsınız.Ne ortamlara gitmez sırf onunla vakit geçirirsiniz.O istemiyo diye sigarayı bırakır.O istemiyo diye kimleri hayatınızdan çıkarırsınız. Sırf o istediği için her buluşmada aynı parfümü sıkar sakallarınız battığı için kesersiniz.ilk defa sevdiğinizi hissedersiniz. Onun gülüşü yeter lan.Bi gülüşü dünyaları vermezmi size.Çok seversiniz amk. dıbına koyarsınız lan ortalığın.

    Bu zamana kadar hiçbir kızı giblemedim panpalar. Resmen daşak geçer gibi ilişkiler yaşadım evet.Ama bu sefer sevmeyi sevdim be panpalar.O kız için yapmıycağım şey yok dedim.Saf kız lan böyle aile kızı dersiniz ya.Lan neler yaşadık beraber. Neler yaptık. Hepsi gözümün önünden geçiyo.tek tek. Buluşmalar gezmeler gülüşmeler kavgalar onlar bunlar .1.5 senede iki insanın yapabiliceği herşeyi yaşadık amk. Birlikte.Ulan bi düşünün binler .Ayrıldığınız an sizi düşünen sizin için endişelenen sizin için üzülen kimi zaman korkan biri olmıycak.Bu nasıl bişeydir amk.

    ÖZET : Adam gibi yazamadığım için kusura bakmayın panpalar. gibtiredin.Anlayın işte.Siz siz olun hiçbir kıza bağlanmayın.
    Hayatınızı hiçbir kıza hatta hiçkimseye endeksli yaşamayın. Hayat sizin hayatınız amk. Sakın bağlanmayın.Bir panpa tavsiyesidir binler isterseniz daşşaga alın. Haydin sağlıcakla kalın
    ···
   tümünü göster