1. 26.
    0
    Ayrıldıktan sonra ki dönem çok zor geçti çok uzun görüşmediğimiz zamanlar oldu bir iyi bir kötüydük. kafaya koymuştum aslında bir daha gorusmemek istiyodum.ne arıyodum ne soruyodum.o arıyodu defalarca aradı onlara da cevap vermiyordum artık zaman gecince suphelenmeye basladı anladı yani görüşmek istemediğimi. artık dayanamadım bir muhabbetimiz vardı boyle hiçbişey demeden veda etmek hos olmayacaktı. hafta sonu kahvaltıya davet etttim bir veda konusması olacaktı.
    ama istediğim gibi gelişmedi tabi olaylar o konulara hiç giremedim uzun zamandır da gormuyodum konusamadım özlemişim.ne amaçla buluşma ya geldiğimi söylediğimde gözleri doldu ağladı.
    son 6 aya kadar pek farklı seyler yasamadık ama hep gorusuyoduk. bazen cok seviyorum diyorum belki de aşığım diyorum ama bazen de en ufak bi hareketi ya da soylediği bişey yuzunden nefret ediyordum.ama her ne olursa olsun bırakamıyordum işte. onsuz yapamadıgım kesindi artık. özlüyordum görmediğim zaman.ve ayrıca seni çok seviyorum nasıl sevdiği fark etmez (arkadas ya da sevgili)diyen birisine sırtını donmek cok zor bişey yapamayacagım bişey
    ayrıldıktan bir sene sonra bir kızla cıkmaya basladım fena da bi kız deildi kafa bi kızdı ne istersem yapıyor sex hayatım da iyiydi.ama hiç ısınamadım kafam hep ondaydı. çıktıgım kızda da ondan bişeyler arar olmustum.bu kafayla ilişki fazla surmedi. daha sonra da aklıma bile gelmedi. onun haricinde de görüsştüğüm kızlar oldu nedense hiç birine ısınamadım.
    çok mu guzel hayır,cok mu cekici hayır,cok mu ekstra bişeyler var bilmiyorum belki sadece büyük bir takıntı olmustu bende. yaşanması gerekenler seylerin yarım kalması. yani seviyosan git gibiş panpa teoremi burda devreye giriyor. bunu yapmış olsaydım belki çok farklı gelişecekti olaylar.
    son 6 aydır biraz durumlar biraz farklı yasanmaya baslandı...
    ···
   tümünü göster