1. 51.
    0
    Evet panpalarım hayatımın anlamı bu yazıda yatıyor. gibtigimin 22 senesinde ögrendigim en gerçek şeylerdir bunlar. gerektiginde agladıgım gerektiginde güldügüm zütümü yırtana kadar bagırdım. 90+2 de kabzenin golünde kolumu kırdıgım anılardır. eski günleri yad etmek düşer bana.

    her 17 mayıs’ta gözden bir damla yaşı efsane kadronun posterine dökebilmektir, real madrid maçında yapılan her sene böyle real’e de böyle koyarlar amman tezahuratını hatırlayıp gülümseyebilmektir, hagi’yi izlerken aşka gelmek, durup dururken taffarel’in kurtarışını anımsayıp sırıtmaktır.. üstün hizmet madalyası olan tek takım olduğunu hatırlayıp gururlanmak, başarısızlıklarda takımın arkasında durmaktır.. yeri gelince ağlamaktır.. kötü günlerin kalıcı olmayacağını bilmek, güneşin elbette doğacağını unutmamaktır.. rakiplerini borç harç içinde geride bırakıp şampiyon olurken ruhu hisseden herkesin türk yabancı farketmez, ağlamasını izleyip duygulanmaktır.. her avrupa maçından önce yabancı basındaki tedirginliği görmek, yurtdışında türkiye denince galatasaray cevabı alındığını duymaktır.. maldivlerde hasan şaş formalı çocuğun ortasına hakan şükür formalı çocuğun kafa vurduğunu bilmektir..

    galatasaray'lı olmak hayattır.. hayatı yaşayabilmektir galatasaray’lı olmak..

    saygılar efenim

    ben fenevli değilim 29 sene aynı hayali kurayım.. kendimi şampiyon sanıp sahaya atayım.. ben beşiktaşlı değilim avrupada 8 yeyip dünyaya madara olayım.. ben avrupada kanuninin 2. ordusu diye kendinden söz ettiren, milano da banklara madrid de sokaklara newcastle de ingiliz tarihine adını yazdıran galatasaray taraftarıyım.. türkiyedir galatasaray

    p.s : bide futblcu dövmemektedir. en kötü ünde o formayı üstüne giyip kasım kasım kasılmaktır <3
    ···
   tümünü göster