1. 1.
    +9
    şu şarkıyı açıp ta okuyun pekekentler http://fizy.com/#s/1m0rno

    son yapılan üye alımları yüzünden çoluk çocuk doldu sözlüğe dıbınıgibeyim, artık bizim devrimiz kapandı belli ki.huur çocuğu moderasyon da hiçbir şey yapmıyor mal gibi izliyor.açmayın dedik o kadar yazar alımını, 4. nesil zaten komple hataydı.olmaması gereken bir şeydi.bugün yeni gelen ortaokullu seviyesinden düşük ortaokulluların açtığı başlıkları gördükten sonra artık inci benim için bambaşka bir tanım içeriyor.gidiyorum amk sözlükten, armonik.tr.cr diye bi ülke varmış orada refah seviyesi daha yüksekmiş oraya gidiyorum.siz kalın burda bebeklerle birlikte çürüyün binler.

    evet 3. nesilim ama üye olmadan önce sözlüğü takip ediyordum, ilk açıldığı zamanlar olmasa bile bir kaç ay sonra rastladım sözlüğe o zamanlar böyle değildi.çok güzel insanlar vardı, biri ziyaret dese 10 dakikayı geçmeden organize olunurdu.yapılan bunca şey nasıl oldu sanıyorsunuz.fakat artık inci sözlük bitti beyler, bi tak kalmadı o eski halinden.

    sonradan gelen gerizekalılar yüzünden sözlüğün anası gibildi.o eski günleri hatırladıkça ağlıyorum resmen.
    sorarım size binler en son ne zaman @2 tarafından gibildiniz? eskiden gibilenler bile bu durumu hoş karşılardı.şimdi altta kalmamak için laf yarışına giriyorlar.giberim böyle işi inci ruhu bu değildi.

    demek ki her şey değişiyormuş panpalar, inci sözlük te değişti.artık sözlüğün bu gibik gidişatını önlemek için yapılabilecek bir şey olmadığına inanıyorum.sözlük üzerinden prim yapanlar da cabası.onlar da sözlüğü gibenlerin çorbasına tuz atıyorlar.kitap çıkarmak ne demk? tişört bastırmak ne demek be dıbına koyduğumun malları.anarşistti lan burası, gerçek hayattan ayrı bi hayattı burası.buraya giren herkes kimliğini dışarıda bırakıp da girerdi.şimdi öyle mi? millet karnesini paylaşıyor lan karnesini.karne ne demek ya? gibeyim böyle sözlüğü arkadaş.sokakta görüyorum gib kadar çocuklar en fazla lise 2 ye gidiyorlar panpa diye hitap ediyorlar birbirlerine.ağzını burnunu kırmamak için zor tutuyorum kendimi.

    eskiden inci ye bir hakaret bir haksızlık olduğunda direkt karşı saldırıya geçilirdi.şimdi mi? şimdi o hakaret eden veletler yazıyor sözlükte."hahahaa çok güzelmiş lan burası xd xd" diye geziniyorlar sözlükte huur çocukları.buna dur demenin vakti geldi geçiyor bile.

    facebook'ta bazı mallar bizim adımıza sayfa açmış, "inci sozLuk" diye.geçen başlık açtım 10 kişi upladı şikayet etti diğerleri giblemedi.neden acaba? çünkü onlar incici değil panpalar.onlar inci yazarı da değil onlar sadece yazar.inci ye ait hiçbirşey değil onlar.böyle bir şey 1 sene önce olsaydı o sayfa açıldığı gibi anası gibilirdi ama nerdee.dedim ya şimdi o sayfayı "beğenenler" sözlükte yazar olmuş.millete küfrederek mizah yaptığını zannediyor.sözlük çok değişti çok.kendi kendini gibti attı sözlük.yazar alımı 2. nesiden bilemedin 3. nesilden sonra açılmamalıydı, hatta sözlük ziyaretçilere kapalı olmalıydı.üye olmayan içeriği göremez olayı uygulanmalıydı o zaman böyle mi olurdu?.silinen veya sözlüğü bırakan onlarca yüzlerce yazarları geri getiremeyeğimize göre artık sözlük bitmiştir, bir düşünün dıbına koyduğumun veletleri siz yokken nasıl bir yerdi buralar, gerçi düşünseniz de bilemezsiniz o ayrı.

    son bir kez...

    beyler :(
    ···
   tümünü göster