1. 26.
    +3
    @17 Bu sezon oynanan

    Fenerbahçe Gaziantepspor maçında antepli oyuncuların göstermiş olduğu mücadele kimse tarafından yadırganmadı. Devamlı vakit geçirmeye oynamalar, 8 sarı kart 1 kırmızı kart, golü yiyince şampiyonlar ligi finali vermiş gibi yere yatıp yıkılmalar.

    Karabükspor Fenerbahçe maçında dakika 90 kaleci gol aramaya geldi. Sen böyle bişey gördün mü hayatında iddiasız bir takım şampiyonluga oynayan bir takımla oynuyor ve kaleci gol aramaya geliyor.

    Fenerbahçe - Bursaspor maçında yarı sahayı geçmeye tenezzül etmeyen bursaspor oyuncuları trabzonspor maçında defans çizgisini orta sahaya kuruyor. Aynı şey Gaziantepspor içinde geçerli.

    Bucaspor-Trabzonspor maçı öncesinde 8 tane oyuncunun kadro dışı bırakılması ve paf agırlıklı kadro ile çıkacaklarının belirtilmesi ve skor 1-1 olduktan sonra atılan 2. trabzonspor golü.

    Gençlerbirligi oyuncularının çıkıp trabzonspor için oynayacagız diye açıklama yapmaları.

    Karabük ve Bursa Milletvekillerinin Şehirlerinin Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi çıkıp gönlümüz trabzonsporun şampiyonlugundan yana demeleri ne kadar etiktir.

    Önceki sezonlara gidersek geçen sene Rüştünün Bursasporlu futbolcuları arayıp biz görevimizi yaptık sıra sizde demesi. Bursasporlu Ozan ipek ile trabzon kalecisi onur arasında geçen diyaloglar.

    Daha öncelere gidersek şu meşhur papermoon toplantıları Adnan polat demirören görüşmeleri vs. vs..

    Olay şudur ki Fenerbahçe şike yapmıştır veya yapmamıştır bilmiyorum ve adalete güvenmekten başka da bir yol yok. Ama Açılan iddianameye bakılırsa tek taraflı düzenlendiği ve fenerbahçeyi bitirmeye yönelik olduğu apaçık ortadadır.
    ···
   tümünü göster