1. 1.
    +3 -1
    peşinen söyleyeyim, sitem falan etmeyecem modlara veya herhangi sözlük içinde birine karşı.

    "yea inci başta çok anarşistti sonra bozdu yeayeayea" tavrını bi kenara koyarsak, evet belki başlardaki gibi değil(lan salak sen dötüncüsün ne başı diyene başını veririm) fakat inci sözlük halen inci sözlük. liselilere rağmen, sen düşün.

    fakat şöyle bi durum var: demin sayın baş huur çocuğu malum inci serkan'ın formspring soru-cevaplarını takip ederken, adam "siyasilerden gelen baskı" hakkında konuşuyor ve baya ciddi. e öyledir tabi, sonuçta siyasilerin, özellikle iktidarın işine gelmeyecek gelemeyecek bi sözlük burası, sebeplerini de biliyoruz.

    "<herhangi bir siyasi ismi>'nin anasını gibeyim euhauha" anarşistlik değildir, liseliliktir. fakat bana öyle geliyor ki artık sözlükte eleştiri bile yapamıyoruz. anında uçuyor başlıklar(adam haklı aslında, o entryler kapımıza yol su polis olarak dönebilir, döner hatta. dönecek yani dıbına koyim dönecek)

    incinin portalı, sözlüğü, bilmem nesi her şeyi yakından izleniyor olabilir ilgili güya siyasiler tarafından, izleniyordur bence. zaten 4 tane dava varmış şu an, adam kendi söylüyor. bi de şimdi dergi olayı falan var. sıradan bir mizah dergisine geçenlerde yaş sınırlaması getirildiğini düşünürsek bizim dergiyi havada karada sansürlerler. 22 ağustostan sonra sanal olarak yiyeceğimiz sansürden bahsetmeye gerek bile yok.

    sonuç olarak özgür tavrımız, anarşist tavrımız gibe gibe sınırlandırılmış oluyor.

    bunu tüm anarşist olaylar ve çevrelere genelleyerek sorunun cevabını verin şimdi:

    madem sınırlandırılabiliyor, o zaman böyle anarşistlik ne gibime yarar?

    aydınlanan beni de aydınlatsın, anarşistlerden daha üst bir güç varken anarşistliğin ne gibe taşağa yarayacağını anlamaya çalışıyorum.
    ···
   tümünü göster