1. 1.
    +45 -17
    dıbına koyyim napıcam ben bu kızla ya.hadi kışın kalın giyiniyoduk, kıyafetler falan biraz sabredebiliyodum ama yaz geldi iyice pisleşti bu kız. bakın anlatıcam amk. geçen bizim eve geldi bu sabah. bizim elemanları yolladım gibtirin gidin yaz okulunuza sabah dersinize diye.ben hafif bi kahvaltı yaptım, duşumu aldım, tüm tüylerimi aldım, roll on umu ,issey miyake parfümümü(fakirler bilemez) sıkındım cillop gibi tek boxerla karşıladım bunu.

    kapıyı açmamla ciddiyim ama çok ciddiyim ağır bi soğan kokusu karşıladı beni. ağzında da sakız var bunun çiğniyo amk. fırçalamamış yine dişlerini.ya kusura bakma annem kıymalı börek yapmış, çok soğan koymuş falan dedi. hımmm dedim aldım bunu içeri. öpüyo falan vücudumu zaten mis gibiyim amk ,parfüm sanki damarlarımda geziniyo.ama yanaşmasıyla o koltukaltı kokusunu duymam bir oldu. resmen öğürdüm beyler. kız da farketti ama bozuntuya vermedi. önsevişmeye devam etmek istedi. sonra direk ağzına veririm diye tek boxerla açmıştım kapıyı. aldı zaten çekti attı boxerı saksoya başladı.ama tuhaf bi his oluştu amk benim yarakta. ağzının içinde hep kıymalı böreğin maydanoz kabukları kalmış onlar temas ediyomuş meğerse.bi çıkardım yarraa ağzından 2 3 parça küçük soğanlar, maydanozlar yapışmış yarraan başına. neyse dur geliyom sen soyun dedim gittim yıkamaya benimkini. yıkadım geldim soyunmuş leş gibi kıyafetlerini atmış odanın etrafına. pantalonu yerden almak için bi eğildim züt kısmı hep kahverengimsi altına mı kaçırmış napmış. bide bu sıcakta kalın havlu çorap giymiş pislik. çoraplar olmuş sırılsıklam ,fışkılık gibi.bi sıksam 1 litre ter çıkar çoraplarından. neyse 2 parmağımla buna farkettirmeden iğrenerek giysilerini benim gardroba tıkıştırıverdim bari kokusu gitsin diye.

    sonra yanına geçtim bunun yatağa ellerimi bacaklarına atıyim dedim ama nası bi kıl varsa gözle pek görünmüyo zaten esmer kara bişey kız.ama ellerimi sürdükçe ellerimi aşındırıyo resmen teni. hani zımpara kağıdına elinizi sürersiniz ya öle bi his.bi ara bu doğrulmaya çalıştı sanırım o sıra sessizce geğirdi bu mal.o soğanlı kıymalı böreğin kokusu bir kapladı odayı. resmen gaz bulutu asılı odada.hay dıbına koyyim ya dedim. nerden aldık eve bu mikrobu.bi yandan da sırnaşıyo meme uçlarımı falan emiyo hadi aşkım gir içime falan diyoda. tenimi ona değdirmek istemiyorum pek. sonra tıkadım artık burnu. küloduna davrandım. abboooooovvvvvvvvvvvvv.yapmaz olaydım. yumak beyler yemin ederim size ören bayan yumak. amı göremiyorum zaten. ıslanmış bide zevk sularından 10 gün beklemiş balık gibi kokusundan, komşular gelcek nerdeyse ne bu fare leşimi var evde diye. burnumun direği resmen kırıldı.

    dedim böyle olmucak bu.kolonya vardı başucumda. fantazi falan yapıyoz diye boca ettim kolonyayı bunun vücuduna domaltıverdim bari dedi kıllı dıbını görmeden gibiveriyim 10 dakka sepetliyim hemen. domaltmaz olaydım. artık zütünü mü yıkamıyo duş mu almıyo.o züt kılları zaten daha hiç alınmamış.tak kokusu poffffff diye vurdu yüzüme bide parça parça kıllara yapışmış sarı, kahverengi taklar vardı tekrar öğürme geldi bana. avcuma kolonya alıp burnuma çektim. azcık açıldım. kendime geldim. kapadım gözlerimi biraz 31 çeker gibi yapıp sertleştirdim yarrraa bi boşalıyım bari bakmadan bu mikroba o kadar sıkıntı çektim dedim. domaltıp belinden az aşağı bi bastırdım. pısssss diye bi ses geldi. ahaa dedim kendi kendime. şimdi yarraaa yedin oğlum. kız belinden bastırıp züt loplarını ayırınca salıverdi. artık kolonya falanda fayda etmicek balkon penceresini açıp o halde başımı dışarı verdim temiz hava almak için.

    yok dedim olmucak böyle kız lağım çukuru gibi her yanından bi pislik akıyo. dedim buna gel sen bana bi sakso çek bari öle boşalıyim. yanaştı bu bilmiyo da tam sakso çekmeyi 10 dakka lastik gibi sömürdü pislik karı.ben o ara ellerim hep kolonyalı, gözlerim kapalı, kolonya çekiyom içime,o halimi hayal edin amk, benim diyen bdsm haltetmiş.o ara kendimi buldum baktım boşalıcam devam dedim buna çıkarmasın ağzından bari döllerim ortalığı kirletmesin yutsun diye. boşaldım sonra bayaaa o kadar sıkıntıdan sonra açtı bu ağzını.hem döl var ağzında ama kanlarda var. yarrraaa baktım dişlemiş amk orgazm sırasında farketmemişim. büyük bi damla kan yannanın kafasından aşağı doğru akıyo. iyice asfalyalarım attı. bunun kıyafetlerini verdim eline hay dedim senin gibi karıyı kireç döküp yakmak lazım verdim pis kıyafetlerini eline. daha giyinmeden koydum kapı önüne baktım kömürlüğe inmiş orda giyiniyo salak. yukardan bozuk 4 tane 25 kuruş attım buna.yol parası diye gibtirdi gitti. bende o saatten beri duştaydım yeni çıktım.

    edit1:daha koltukaltı kıllarından ve vücudunda ki orantısız tüylenmeden bahsetmedim iyice uzayacak diye. kızın sırtında yemin ederim 2 karış alanında kıl öbeği vardı amk.ve çok ciddiyim yalan atmıyorum.

    edit2:isterseniz capsini koyabilirim.ama çok yoğun istek olması lazım. ayrıca caps konusunda çok ciddiyim.

    edit3:vazgeçtim caps maps yok amk size.
    ···
   tümünü göster