1. 1.
    0
    doğum tarihimiz burcumuzu belirler.
    bir erkek de ilk gibtiği gün onun yeniden doğuşudur ve gibme tarihi önemlidir, erkeğin pipi tepkilerini belirler.

    ilk gibme tarihlerine göre pipi burçları özellikleri

    koç pipisi
    21 mart-20 nisan arası giben bu pipi , çok cömertir .nerede durulması gerektiğini bilir. birazda pasaklıdır yaptığı iş extreme kaçar.

    boğa pipisi
    21 nisan - 21 mayıs arası giben bu pipi, titizlikte üstüne pipi tanımaz, prezevatif kullanmaktan kacınmaz ,amıda fazla yormaz .

    ikizler pipisi
    22 nisan - 21 haziran arası giben bu pipiler, herkesin bildiği gibi çift başlıdır ,aynı zamanda oynar kovalar vb.

    yengeç pipisi
    22 haziran - 23 temmuz arasında giben bu pipi, genellikle pişik yada siğil olur (siğil baya acıtır) ,bu aylarda gibtikten sonra yanınızda pudra taşıyın

    aslan pipisi
    24 temmuz - 23 ağustos arasında giben bu pipi, 38 derece sola doğru bir eğrilik vardır, gibiş sırasında kızın sağ yumurtalığa değer buda kızın haliyle zevkine gider.

    başak pipisi
    24 ağustos-23 eylül arasında giben bu pipi, en fazla 5-6 cm kadar büyüğen bu pipiye veren kız sayısı çok azdır.
    terezi pipisi
    24 eylül - 22 ekim arasında giben bu pipi, çok dengelidir genellikle en az 2 tane kız giber , işin ilginç tarafıda ikisinide eşit giber.

    akrep pipisi
    23 ekim - 22 kasım arasında giben bu pipi, posta konusunda rakip tanımaz .enerji içeceği olmadan rahat bir günde 8 am gibebilir.

    yay pipisi
    23 ekim - 22 aralık arasında giben bu pipi, fantezik bir pipidir, kafasının şekli yumurtanın tepesini anımsatır, gövdesi dedemin bastonu gibidir dim dik kızlık bozmalarda işe yaramaz kerane kadınlarında çok etkilidir.

    oğlak pipisi
    23 aralık - 20 ocak arasında giben bu pipi, işinin önemini bilir, gibilecek amı kendisi seçer ,halk ağzında bu tür pipilere
    "ayvanın iyisini oğlak pipileri yer" denilir.

    kova pipisi
    21 ocak - 19 şubat arası giben bu pipi, çok naziktir bir diğer değişle hanım evladı gibidir, zorlanmaya gelmez hemen burkulu verir.

    balık pipisi
    20 şubat - 20 mart arası giben bu pipi, tükürmeden sokula bilen cinstendir yapısı muzun şeklini anımsatır. köpek gibişi tavsiye edilir. muza benzemesinin nedeni sünetten sonra sargının düzgün bağlanmamasıdır.

    anlayacağınız gibi pipin mi var derdin mi var
    ···
   tümünü göster