1. 1.
    +28 -52
    incici kardeşlerime yakıştıramıyorum dıbına koyim.


    hayallerimin üstüne boeing düşeli çok oldu, çokta büyük hayaller değillerdi hani yerde süründüklerinden meydanda. az evvel sigara yaktım, liseli günlerimden kalma bi alışkanlık olarakta sigarayı kapının arkasına geçerek içmeyi düşündüm, saniyelik ama. öyle korku aşılamışlar öğretmenler. din hocam zaten ateistti, dini öğretemedi, sosyal hocam dersen kızların bacağına bakardı, müdür desen, zaten bütün müdürler züttür. neyse sapma yok.

    sigaramı içiyordum dedim ya, saniyelik geldi aklıma bu. arada bakire temalı başlıklar görüyorum, altında yazılanları okuyorum. bir erkeğin ne kadar alçaklaşabileceğini gözlerimle görüyor ve kan kusuyorum adeta. bir erkek patlak bir bayanla evlenmeyi savunabiliyor. düşünebiliyor musunuz sizden önce başka bir erkeğin altında inlemiş, zevk çığlıkları atmış böyle memeleri avuçlanmış, ağzına almış, vajinası kurpiyere dönmüş bir bayanla hem de.

    acaba neden diyorum kendi kendime. neden bu erkekler bu kadar mı çaresiz? bu kadar mı düştüler evlenecek üsturuplu ve ahlak timsali bayan bulamıyorlar da çaresizlikten, hani; ' eş dost alışverişte bilsin' misali mi evlenmek istiyorlar diyorum. yoksa başkasının önce hüpletip sonra gümlettiği sonra efendime söyleyeyim sokağa sümkürdüğü bir kadını yerden alıp en değerli gibi görüp utanmadan bir de nikah kıymak abes doğrusu.

    bir kadın asla unutmaz aslanım. kadınlar sizi unutabilir ama sizin ona hissettirdiklerinizi asla unutmazlar. sadece kendiniz için düşünmeyin. sizden önce karınızı patlatmış olan erkek belki şimdi bir başkasının gelecekteki karısını emiyor, göğüslerine oval şekil çizerek kol gibi ambele emenike penisini sürtüyor. o mutlu, zevkten 4 köşe. karı altında nasıl inliyor işte düşünün. ya da siz bir kadını s.kiyorsunuz çatır çatır ve o kadın sonra bir başkasıyla evleniyor.
    biraz empati yapın. dediğim gibi şöyle hayal edin bi; karınızı önceden böyle bir adam s.kmiş, tek bacağını kaldırmış böyle yarım elma pozisyonu yapmış, inliyor, bas bana aşkım bas bana diyor, sonra banyoya giriyorlar beraber.. 2 posta da banyoda atıyor, emdiriyor karınıza.

    telefon bile alırken birinci elini tercih edersiniz de hayat arkadaşı alacakken niye seçim yapmazsınız? yarın öbür gün vajinasında bir problem olduğunda teknik servise de zütüremezsiniz üstelik.

    yeter mi?
    bence bu kadar kâfi.
    ···
   tümünü göster