1. 26.
    +2 -3
    beğenmeyen gibtirsin gitsin amk. burda laf edenlerin acaba kaçta kaçı bir tak yapmış ellerinde bayraklarla bildiği iki cümle var kahrolsun faşistler , yaşasın halkın kardeşliği pkk ile iç içe bakıyorsun ki hepsi lafta atatürkçü gider ermenici olurlar , filistinci olurlar türk'e kim düşman olursa onun yanın da olur ama kalkıp hiç biri de çin türkmenleri katlediyor onlar için yürüyelim demez sonra gelir halkın kardeşliği türküsünü öttürürler amk dilediğiniz kadar kendinizi kendi yalanlarınıza inandırın pkk ile kol gezip che tshirtleriyle atatürkcülük oynayın bunu bilin kanlarınız bozuk kardeşlik bahane sizin için, amacınız türklüğe kan kusmak ve elbet te bu istediğiniz olucak kan kusucaksınız lafa gelince milliyetçiliği yok edeceğiz diye atarlanmayı biliyorsunuz ama şuana kadar bi haltınızı görmedim ya da yalanla dolanla sağcılığı kötü gösterttiniz kendi şerefsizliğinizi bize yıktınız.her zaman acıları siz çektiniz her zaman gariban sizdiniz he giberim böle işi gelsin kürt toprak alsın gelsin ermeni toprak alsın gelsin rus toprak alsın gelsin arap toprak alsın bunları kabullenicek kadar şerefsiz değiliz hakkımızı savunuruz.

    komünist olup atatürkçü olanında beynini gibiyim bütün faşist, devrimciler atatürk'e övgüler yağdırırken atatürkün yolundan gidicekken gidip gibimsonic insanların yolundan gitmeye çalısıyorsunuz milletin de beynini iyi yıkayın arapcılar zaten sağı ele almış gibiyor siz de hep beraber amacınıza varın.

    amk bugün şakirtlere koyun diyorsunuz aynı taku kendiniz yiyorsunuz bakın bakalım o savundugunuz kişilerin ülkesine burdakinden farklı mı ağustostaki int. sınırlamasında hangi ülkeler başı çekiyor bakın bakalım. sizin şakirtlerle tek farkınız yolunuzun aynı olması amacınızın farklı olması ama görmeyecek kadar godoşsunuz. biri halkın kardeşliği deyip türklüğe vuruyor biri din kardeşliği deyip türklüğe vuruyor ee kim savunucak türklüğü.
    ···
   tümünü göster