1. 1.
    +1
    şimdi;

    bi kere en başta kızın kanına girmen gerekiyo abi. " ciks aşkı öldürmez, güçlendirir " tarzı cümleler kurman gerekiyo. sürekli kızın kafasına bunu endeks ediceksin abi. kız belki kendi içinde ne diyo bu abeci der ama yinede aklının bi köşesinde " ya aşkı güçlendirirse" kalır. bundan sonra kıza kesinlikle 1 tanede olsa bira içirmelisin. çünkü zaten başbaşa olduğunuz ortam pgibolojik olarak yoğun olucak. o kız 1 bira ile bile çok fazla cesaretlenecektir. kesinlikle alkolun tadına baktırmalısın.

    bunlar ön girişler olucak tabi senin için. bu adımları geçtikten sonra kız yavaş yavaş seninle birşeyler yaşamayı düşünmeye başlıycak. bundan sonrası sana kalmış. ufak oyunlarla onu öpebilirsin. boynunu öpebilirsin " çok önemlidir boyun dikkatini çekerim fiziken sadece oradan geçen damarlar huylanıyor lakin kızlar azdıklarını sanıyolar " . boyun önemli. dediğim gibi geriside sana kalmıştır gülüm.

    önemli bi detay. sabah uyanınca kıza bi patatesli omlet yap ne zaman boş eviniz olsa sevişirsiniz. kafan rahat olsun . umarım bunları uygularda gibersin. gibemezsende gibinti sende demektir...
    ···
   tümünü göster