1. 1.
    0
    panpalar bu başlıkta nacizane yorumlarımı dile getireceğim.

    ortalıkta "şike operasyonu, cemaatin fenerbahçe'yi ele geçirme çabasıdır"
    tarzı haberler okuyorum, duyuyorum. fakat ne kadar zorlasam da bu ihtimal
    aklıma yatmıyor.
    düzmece şike operasyonuyla fenerbahçe'yi çökertecek, aziz yıldırım'ı ve yöneticileri içeriye attıracak ve kulübün adına koskoca bir leke sürebilecek kadar güçlü olduklarını düşündüm. fenerbahçeli bir kısım arkadaşın da iddası bu yönde. fakat bu ihtimali düşündüğümde şöyle bir soru aklıma takılıyor, "eğer bu adamlar bu kadar güçlüyse, fenerbahçe'nin adına leke sürüp, yayın gelirleri gibi türlü türlü ranttan mahrum kalmak yerine hiç bir şeye karışmadan, aziz yıldırım'ı işiyle yada başka bir nedenden ötürü içeriye attırıp başkanlığa çökmezler miydi? meydan da boşalmış olurdu ne güzel, söylentisiz dertsiz tasasız başkanlığı ele geçirirlerdi. madem bu kadar güçlüler neden böyle bir yola başvurdular ki?"

    tamam adi buraya kadar her şey söz ettiğiniz gibi, yani bu söylentiler düzmeceden ibaret ve her şey fenerbahçe'nin cemaat tarafından ele geçirilmesi için düzenlendi. bu noktada da aklıma şu soru geliyor. "ulan bu fenerbahçe başkanını devlet mi seçiyor? fenerbahçe kongre üyeleri seçiyor? ee o zaman mesele nedir? aziz yıldırımı seçen insanlar seçmeyecek mi yeni başkanı? değişen ne oldu?"

    özet geçeyim arkadaşlar, bu entrymde şike iddialarının gerçekliğine inandığımı dile getirmeye çalıştım.

    içinizden "şakirt bin" ve türevlerinde laflar gelecektir. canınız sağolsun panpalar. okuyan tüm panpalarıma teşekkürlerimi iletiyorum. makul yorumlarınızı da bekliyorum. belki gözümden kaçmış bir nokta vardır. saygılar.
    ···
   tümünü göster