1. 1.
    +6
    geçen gün bizimkilerle atıştım sinirlendim ama öyle böyle değil gibsen daha konuşmam ben bunlarla diyorum içimden o derece. evden çıkıp biraz yürüym dedim nese işte kulakta kulaklık son ses müzik kafa dağıtıyorum. aşağıdaki caddeye indim karşıda da park var baya güzeldir oraya gidip çimlere yayılırım diye düşündüm. karşıdan karşıya geçerken huur çocuğunun biri am mı gördü ilerde nedir basmış geliyomuş tabi farketmedim zaten kornayı felan gibsen duymam kulaklıkla, geldi gömdü zütveren biraz ileri fırladım o sarsıntıyla hunharca kendimden geçmişim.

    sonra birden ağrılar geçti millet başıma üşüşmüş amk ben de hiçbir şey olmamış gibi kalktım bir şeyim yok dağılın hadi dedim gibleyen yok hala 112 yi felan arıyolar giberim dedim yardım geçtim aralarından eve döndüm geri ev de boş amk nereye gitti bizimkiler anlamadım. dedim inciye giriyim biraz taşak muhabbetine dağılır belki kafam takıldım baya farketmedim saat gece 2 felan olmuş. bizimkiler eve geldi ağlıyolar felan dedim heralde hatalarını anladılar üstlerine gitmedim fazla kapandım odama uyudum. sonra naptılar bilmiyorum.

    sabah kalktım yine kimse yok evde pcye geçtim günümün çoğunu bu huur sıçmığı makinayla geçiririm. neyse bunlar geldi eve yine akşama doğru ben de o ara tuvalete gittim. hiç muhabbet etmiyoruz bunlarla zaten sinirim hala geçmemiş. işte sıçıp geri odama dönüyüm dedim bi baktım pcyi felan kaldırmışlar odayı toplamışlar biraz. gibime takmadım geri aldım pcyi kapadım kapımı bi asılıyım dedim bayadır asılmıyorum sağlam boşaldım ama o sırada babam girdi içeri tövbe bismillah diyerek daldı içeri suphanallah diyerek laptopu aldı önümden bende bir utanma bir kızarma yerin dibine geçtim ferre açık o ara hala şoktan kapayamadım tabi. bu yine pc yi kapatıp kaldırdı aynı yere ben de koşa koşa banyoya girdim temizlenip döndüm uyudum hemen. ertesi gün ev meyçır karı doldu amk dedim heralde annemin altın günü felan var çıktım evden yine dolaştım biraz döndüm evde sessizlik benim pc yine kaldırılmış. gibeyim artık dayanamıyorum babamla konuşsam mı noluyo amk ne istiyon benm pcden diye ha binler ama hala da kızgınım zütverene bi akıl verin.

    özet geç demeyin giberim.
    ···
   tümünü göster