1. 76.
    -1
    @1 tıpatıp benim düşüncelerim
    @6 huur çocukları nasıl ürüyor biliyomusun
    beyler huur çocukları şu an türk vatandaşı. yani belirli bişi yapılmadıkça adamlar devam edicek aynı şekilde, şu an kendi vatandaşın hiç bir gibim yapamazsın. biri katledelim demiş ondan sonra tüm dünya arkalarında olur sonra yannan kafalı ermenilerlede uğraşmak zorunda kalırız. ama onlara verirsen toprağı, kendi vatandışlıklarını, ayrı bir ülke sayılırlar ve en ufak bir durumda savaş açma imkanı doğar binlere. kimsede birşey yapamaz. hala ata mata diyorsunuz. adam dirilip tekrarmı kurtarıcak ülkeyi? doğu anadolu nedirki, taş devrinden kalma bir bölge gibi. yıllarca ne bir yatırım yapıldı ne bir yardım. züt kadar yere nası sığacak o kadar kişi, kendi sonlarını kendileri hazırlamış olcaklar. çoğu açlıktan ölecek. sonuçta araplardan gelme bu oçları arkasında kim duracakki?
    kongar ve barlas terkim amk ama durum böyle sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum binler, bir an olsun bırakın gururu ve mantıklı düşünün.
    özet bu
    edit : @78 yannan kafalı sen ataya saygı duymanın sadece kurallara uymak oldunumu düşünüyosun. tipik türk aklı. atatürk bu yüzden atatürk işte sizlerden bir farkı olduğu için. tarih bilgiside yok dıbına kodumun aptallarında. fedakarlık olmadan zafer mi kazanılmış
    ···
   tümünü göster