1. 151.
    +14 -1
    lan bunu anlatmam lazım.
    13-14 sene olmuş dıbınıgibim. orta2de okula giderken bi arkadaşı evinden alarak gidiyoduk, eve de giriyoduk bu hazırlanana kadar, bu hazırlanırken telefonun ahizesini kaldırıp rastgele numara çevirip uyandırma servisinden arıyoruz diye konusuyoduk milletle, hatta bu saatte uyunur mu diye laf söylüyoduk adamlara, bazılarıyla küfürleşiyoduk falan hatta.

    caller id falan bi gib yok tabi o zaman, öyle bişi olabileceğinin ihtimali de yok tabi aklımızda, yine neyse aradık bi numarayı hala uyuyon mu, akşam kaçta yattın falan diye soruyoduk adama, gece uzundu falan dedik, baktık muhabbet uzadı 5 dkyı falan, normalde 30 sn sonra yüzümüze kapanır telefon, arkadaş benden zekiydi heralde, dedi ki olum adam bizi lafa tutuyo.

    çötenk diye kapadım tel i, 20 sn sonra telefon çaldı. ben açmadım tabi bu sefer 3. arkadaş açtı, evinde olduğumuz elemanın babasının adını telafuz etti adam. yanlıslık oldu falan heralde diyo bizimki * adam anladı tabi amk. meğerse şişli bilmemne karakolunu aramışız anasını gibim. based on a true storydir.
    ···
   tümünü göster