1. 1.
    +1
    geçen cuma gecesi, 3 sap dışarı çıkmışız. saplardan biri ankara'dan konser için geldiğinden, biz de onu biraz dışarı çıkaralım demişiz. "3 sap bizi hiç bi yere almazlar lan" şeklinde bilincimiz yerinde. yani ne olduğumuzu biliyoruz en azından. gittik, oturduk galata kulesinin altına, bi şeyler içip takılıyoruz. derken aramızdan birinin, asmalı'daki her ortamda tanıdığı olan kuzeni geldi. super kuzen dedikleri bu olsa gerek. arkadaştan hafta içi için evinin anahtarını koparabilmek için* bizi bazı mekanlara zütürmeyi teklif etti.

    bizde de şöyle bir durum var, ertesi gün polonya'dan iki tane arkadaş gelecek**, "bu gece zaten sapız bizi almazlar, yarın gece dışarı çıkarız" diye düşünüyoruz. neyse bu kuzen bizi aldı zütürdü bir mekana, tık diye soktu içeri. biz de geçtik bir köşeye kimseye takılmıyoruz, kimseye karışmıyoruz, biraz vakit geçirip gitmeyi planlıyoruz.

    yanımızda 3 türk kızı, bizim önümüzde dans ediyor. ama biz gayri ihtiyari giblemiyoruz. iki sebebi var:
    1. ertesi gün gelecek misafirlere saklıyoruz enerjimizi,
    2. kızların hakkaten gideri yok. yani yoklukta gideri var sadece... ama o gece için uğraşmaya değmezdiler.

    sonuçta giblemedik, dönüp bakmadık, uğraşmadık, dokunmadık, dans etmedik, taciz etmedik... kısacası iletişime geçmedik, pasif kaldık. peki ne oldu?

    dip boyası gelen sarı kezban bir süre sonra bodyguard'ı çağırdı, kulağına bir şeyler fısıldadı, bodyguard bizi çağırdı:

    bg: "abi gelin, siz biraz da burda takılın, hep aynı yerde takılmayın."
    ben: "ne oldu ki? duruyorduk orda."
    bg: "ya başka yerlere gelin işte... "

    ve bizi mekanın en izbe köşesine yolladı. ben gidip tekrar konuştum. ne olduğunu sordum. cevabı şuydu:
    bg: "kızlar sizden rahatsız olmuş"

    çok sinir olduk. terk ettik mekanı. arzuladıkları ilgiyi göstermeyince suçlu oluyorsunuz bu ablalara. ama ilgi gösterdiğinizde de abaza oluyorsunuz. türk kızının tercih edilmemesinin en büyük nedeni işte bu dengesizlikleri. yoksa her milletin güzeli, çirkini, şişmanı, zayıfı var.

    ama slav kızları bi başka be abi!
    ···
   tümünü göster