1. 151.
    +1
    @121 eee aynı mantıkla da okulu düzgün yapan hoca değil öğrenci olur o zaman. sonuçta bi gerizekalıyı harvarda da göndersen istanbul bilime de göndersen bişey değişmiyorsa iş öğrencide bitiyor o zaman. yani aklı başında bi adam bütün okullarda başarılı olabilirmiş, gereken bilgiyi alabilirmiş. o zaman bu işin okuduğun okulla değil senle alakası var.

    apolitik cart curt muhabbetine gelince... valla türkiye bütün öğrencilerin politik olduğu zamanları da bilir. dıbına koyuldu memleketin, yalan diyecek varsa söylesin. o günler hepimize örnek oldu ve sanılanın aksine hiçbirimiz apolitik kalmadık. yani bazıları devletdeki çocukta siyasi bilinç var, özeldekinde yok zannededursun alakası olan bir şey değil. hepsinden evvel bir insan politikayla ilişkisini kendi ayarlar. çok ilgisini çekmeye de bilir ve bu onu ne salak yapar, ne gerizekalı. ama devlette veya özelde okuyan, sağda solda siyasal nutuklar atan, bilgili görünmek veya havaya girmek için triplenen tipler en gerizekalılar.

    öğrenci öğrenciliğini yapsın, politikacı siyasetini yapsın dıbına koyim. siz ne tak yemeğe insanları noka çekiyosunuz. zaten bomtak bi eğitim sistemimiz var, bu gençliğe de tak atabilmekteki haklı sebebiniz sizin geçmişte ve şimdi dıbına koyduğunuz bu ülke. bırakın da biz aklımız başında okuyalım manyak muallakler. devlet okul da özel değil mi?
    ···
   tümünü göster