1. 26.
    +68 -4
    ve evet, hepinizin tahmin ettigi gibi ben de o ayda bir kere et yiyebilen adamlardanim. ne kadar komik degil mi? et yiyemeyen adamlar var ülkemizde, hahahah, fakir picler, et bile yiyemiyorlarmis.
    maalesef, komik ama gercek. 1 kilo etin 20 liralik fiyati haftada 50 tane ekmek demek benim icin. benim hesabim böyle, senin icin ise 1 kilo et 2 bira demek.
    insanlarin gereksinimleri farkli olunca hesaplayis sekilleri de farkli oluyor demek ki. sen 20 liraya 2 bira derken, ben 50 ekmek diyorum.

    cocuklugumdan beri fakirlik icinde büyüdüm. sizin burada dalga gectiginiiz o semtler var ya, onlardan birinde oturuyorum iste. hepiniz biliyorsunuz istanbuldaki o semtleri, ismini vermeme gerek yok. bunlari da söylüyorum ki daha acik asagilayin beni, hatta özel mesaj atin ve "gibtirgit fakir" yazin.
    orta yere fakirler utanin yazacaginiza gelin direkt bana söyleyin, öyle görünüyor ki aranizdaki en fakir adam benim. caniniz sagolsun, yeter ki sizin o binlerce liralarla, dolarlarla olan mutlulugunuz bozulmasin, siz eglenmenize bakin, ben yarina ekmegi nasil alacagimin derdine düserim zaten. sizin eglenceniz kesilmesin maksat.
    ···
   tümünü göster