1. 76.
    +9 -1
    tamam ya, ben de nerede ne anlatmaya calisiyorum bir anlayabilsem. hemen baska basliklar acilmis ben zenginim, ben fuckerim diye.
    fakir birisinin aranizda olmasindan da ne kadar büyük rahatsizlik duyuyormussunuz, bunun yalan olmasi gerektigine ne kadar inandirmissiniz kendinizi. "yalan söylüyor pic" filan yaziyorsunuz.
    bir insanin fakir olabilmesi cok zor saniyorum ki size göre.

    he ayrica merak etmeyin, ben iyi bilirim o zenginlerdeki "aha fakirler geldi paramizi alacaklar" korkusunu. cok yakindan taniyorum sizleri.
    sizin paranizda filan gözüm yok, o nedenle korkmaniza gerek yok. benim fakirligim sizin sucunuz degil, o komünist söylemle gelecek degilim.
    ama sunu bilmenizi istiyorum; benim fakir olmam benim sucum da degil. sartlar öyle denk gelince öyle oluyor, yapabilecek bir seyin kalmiyor.

    senin babanin fabrikatör arkadaslari varken benim babamin tekstil atölyesinde calisan arkadaslari oluyor, yüksek yerlerde dayim da olmadigi icin bir yol bulup yirtamiyorsun da.
    yani buraya senin paran benim param, hakkimi ver edebiyati yapmak icin gelmedim. tek söylemek istedigim "fakirler utanin picler" yazarken aranizda hakikaten fakir insanlarin da olabilecegini düsünmeniz. evet, fakirim, bundan utaniyor degilim, senin paranda da gözüm yok. ama her entryde bana küfrettigin zaman ben de oturup düsünüyorum, ne yaptim ulan ben bu adamlara diyorum. ne yaptim ben bu zenginlere?
    ···
   tümünü göster