1. 1.
    +128 -9
    şirinler aslında senin benim gibi adamlar. aralarında devlet memuru da var, berberi de var, taksicisi de,pgibopatı da,işportacısı da,esnafı da,tefecisi de,bankacısı da var. bunlar o yedikleri mantarlar yüzünde tribe girip birbirlerini cüce mavi olarak falan görüyorlar.

    aslında gargamel de yok. o da triplerinin bir parçası.

    yiyorlar zehirli mantarı,her şeyi şirin görüyorlar. şirin çilek, şirin baba falan diye takılıyorlar. şirin baba dedikleri adam gasptan 25 sene cezaevinde yatmış eski bir hükümlü amk.(mapustaki lakabı:otopsi selim) asıl bunlaarı o zehirli mantara alıştıran da bu adam.
    yediriyor bunlara mantarı, kendisi şirin baba oluyor,hem şeyh gibi yaşıyor,hem araada istediğine tıklıyor hem de çete kurup hadi şirinlerim, bugün çek-senet şirinleyeceğiz diye çek-senet tahsiltçılığı yaptırıyor.

    tabii adamların mantardan dolayı kafa bir milyon amk. gerekirse takıyorlar bıçağı.

    şirine zaten şirin babanın (hapisteki lakabıyla:otopsi selim) pavyondan çıkarttığı kons. artık şirinlere o kafayla ne kadar güzel görünüyor bilmiyorum ama zamanında yüzüne jilet atmışlar. yüzü façalı, kollar jilet yarası...

    şakacı şirin: o elinde hep bombayla gezen var ya,o da eski örgütçü. ırak'ta bomba eğitimi almış, yurda girdiğinde üstünde 2 kilo patlayıcıyla yakalnmış,15 sene yattıktan sonra rahşan affıyla çıkmış.

    gözlüklü şirin: bu da eski solcu tayfadan. her taku bildiğin sanıyor ama bildiği bi tak yok. 80 daarbesinde içeri girmiş, işkencelerden kafayı yemiş,22 sene yattıktan sonra çıkmış.

    güçlü şirin: şirin babanın mapustan panpası. asıl adı taksör rıza. profesyonel taksörken, çete kurmak ve çıkar amaçlı çeteye üye olmaktan yargılanıp 28 sene yemiş. iyi haalden 15 sene yatıp çıkmış. şirin baba tarafından mapustayken zehirli mantara alıştırılmış. şirin babanın sağ kolu ve has adamıdır. şirin babanın bütün pis işlerini bu yapar.

    1. (bkz: beyler şirinler gerçeğini açıklıyorum)
    2. (bkz: askerden kaçmak için vicdani repçi oldum)
    3. (bkz: beyler dün bana kız istemeye gittik)
    4. (bkz: beyler geçen sokakta çöp toplayan)
    5. (bkz: beyler karımın 3 ölüm yıl dönümü)
    6: (bkz: rakı nasıl içilir anlatıyorum)
    7. (bkz: beyler dün kardeşimi dövmüşler)
    ···
   tümünü göster