1. 1.
    +5 -1
    bizim bi kevaşe var amkmun evine giberim vaadiyle gittim..ama bi ishalim bi ishalim ki anlatamam. kendimi bağlamışım artık olaya, gibicem başka çaresi yok. neyse ne yapim, ne edim diye düşünürken benim bağırsakların akordu bozuldu iyice. kızın hiçbişeyden haberi yok tabi,ne gibme vaadiyle geldiğimden ne de ishal olduğumdan.

    amk bi tuvalete gideyim dedim ben, alaturka da yok, bildiğimiz klozet çıktı.o da bozukmuş ben nereden bileyim amk, üzerine yaz demi neyse. başladım çöğdürmeye, 2 dakka yok 3 dakka yok 5 dakka yok, nerdense taşma aşamasına geldi amk.
    gitmiyor. baktım köşede bahçe hortumu, taktım bunu musluğa başladım akıtmaya. derken içeri girmek yerine bu dışarı çıkmaya başladı.her yer tak amk bildiğin fayans, klozetin dibi paçam maçam falan. bildiğin tak adam oldum amk.

    asadhdhaha neyse birden kapıyı çaldı kız 20dakkamı ne oldu haklı kapıyı aç yoksa polis çağırırım falan filan dellendi amk malı.lan açıcam başka çare yok, beni çok gibersin sen bekle falan diyor bir de içimden ben küfür etmekten, ne yapacağımı şaşırdım. neyse kapıyı açtım tabi. kızın surat değişti amk asdadada her yer tak ya.bende donumu çekmeden aka aka kaçtım evden amk napim. kevaşe ertesi gün berkcana anlatmış, adım tak adama çıktı amk tek kızla aramızda kalacak sanıyordum, yanılmışım.
    ···
   tümünü göster