1. 1.
    +5 -2
    efendim, hepimizin etrafında bir kaç odtülü var. genel profillerini hepimiz az çok tanıdık. isterseniz, hepsini madde madde dökeyim:

    -bir ker acayip kibirliler. her ortamda odtülü olduklarını vurgularlar. odtülü olduklarını belirtmeselerde karşılarındaki kişiye "hocam" diye hitap ederek, alttan alta "ben odtülüyüm yihuuu" havasını verirler.

    -hepsi mezun olunca kendilerinin microsoft, ibm, siemens vb. yerlerde çalışacaklarını zannederek akranlarına hava atar. halbuki mezun olunca iş bulamazlar. iş bulurlarsa da en fazla ankara ostim sanayi'de dandik bir firmanın pazarlama müdürü, lojistik müdürü falan olabilirler. çok nadir ihtimalle müdür olma ihtimalleri vardır. genel müdür değil bak, normal müdür diyorum.

    -evet, geldik malum konuya... odtülülerin hepsi sahte solcudur, kolpadır. çoğu hatun kaldırmak için solcu ayağına yatar. karl marx'ı, vladamir lenin'i bilen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. chp'ye oy vererek kendilerini baba solcu ilan ederler. solcu olmalarına karşı değilim ama kimsenin gösteriş uğruna bir takım ideolojik görüşleri benimsemesine acırım. sırf kavgaya giderken arkam olsun diyen liseli ülkücülerden farkınız yok benim gözümde. amk kolpaları sizi.

    özetlemek gerekirse odtülülerin çoğu ezik ve kolpadır. aralarında tabi ki alçakgönüllü, gerçek solcular var ama malesef azınlık durumdalar. onlardan özür dileyerek bir daha demek istiyorum: odtülüler ezik ve kolpa insanlardır.

    not: university of michigan'da öğrenim görmekteyim.
    ···
   tümünü göster